Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Πάρντο

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Φελίπε Πάρντο. Ο 24χρονος Κολομβιανός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους "ερυθρόλευκους" και αναμένεται να μεταβεί άμεσα στο Ζέεφελντ προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Πάρντο

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπράγκα για τη μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και ο Κολομβιανός εξτρέμ λογίζεται πλέον ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών!

Οι δύο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή στα 4.500.000 ευρώ, ποσό το οποίο αφορά την αποζημίωση που θα λάβει ο πορτογαλικός σύλλογος για την παραχώρηση του 25χρονου άσου. Αυτό το ποσό βέβαια αναλύεται σε 2.500.000 ευρώ για μονοετή δανεισμό, με τον Ολυμπιακό να δεσμεύεται με ειδικό όρο στο συμβόλαιο πως θα δώσει άλλα 2.000.000 το επόμενο καλοκαίρι στην Μπράγκα. Αυτή η συμφωνία έγινε μετά από επιθυμία των Πορτογάλων, κυρίως για λόγους που έχουν να κάνουν με την εφορία.

Ο Φελίπε Πάρντο έφτασε στην Ελλάδα μεσημέρι της Παρασκευής (17/7), λίγες ώρες μετά πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του θα έρθει το Σάββατο (18/7), ωστόσο πρόκειται για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Ο Κολοβιανός εξτρέμ θα ταξιδέψει την ίδια μέρα για την Αυστρία και θα ενσωματωθεί στην αποστολή των "ερυθρολεύκων", ενώ η παρουσίαση του θα γίνει στο Ζέεφελντ.

Διαβάστε ακόμη:

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πάρντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK