Υποψήφιος για εθνική Ισπανίας με Γκουαρδιόλα, Σιμεόνε, Μουρίνιο ο Μίτσελ

Με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να αποχωρεί από την εθνική Ισπανίας μετά το Euro 2016, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τον αντικαταστάτη του, με τον Μίτσελ να είναι ένας από τους υποψήφιους.

Υποψήφιος για εθνική Ισπανίας με Γκουαρδιόλα, Σιμεόνε, Μουρίνιο ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Terra" με άρθρο του "ανοίγει" την συζήτηση για το νέο προπονητή της εθνικής Ισπανίας, από τη στιγμή που είναι γνωστό πως ο Ντελ Μπόσκε δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας μετά το 2016.

Η Ισπανική Ομοσπονδία σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει αρχίσει ήδη να αναζητά τον αντικαταστάτη, με 9 ονόματα να θεωρούνται επικρατέστερα αυτή τη στιγμή. Ένα από αυτά είναι του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους συμπατριώτες του με την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί με τους "ερυθρόλευκους".

"Η σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι με τον Ολυμπιακό στο Champions League, στην ίδια διοργάνωση όπου φέτει νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γιουβέντους, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση. Αν και η απόδοσή του στην Ισπανία ήταν ασταθής, είναι ένας προπονητής αρεστός για το στυλ του παιχνιδιού του και για την προσωπικότητά του", αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Επιπλέον, στους 9 "εκλεκτούς" βρίσκεται και το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τα υπόλοιπα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι των Ζοζέ Μουρίνιο, Κίκε Φλόρες, Πεπ Γκουαρδιόλα, Ράφα Μπενίτεθ, Πάκο Χέμεθ, Ντιέγκο Σιμεόνε και Ζουλιεν Λοπετέγκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK