Όταν ο Μπερμπάτοφ "χάζεψε" τον Δέλλα με μαγική ντρίμπλα

Το παιχνίδι του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ χαρακτηρίζεται από μαγικές ντρίμπλες και ο Τραϊανός Δέλλας το γνωρίζει καλά...

Όταν ο Μπερμπάτοφ "χάζεψε" τον Δέλλα με μαγική ντρίμπλα
Μπερμπάτοφ-Λεβερκούζεν

Ήταν 3 Νοεμβρίου του 2004 και η Λεβερκούζεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τη Ρόμα στη φάση των ομίλων του Champions League. Μεγάλο αστέρι των Γερμανών, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος είχε σκοράρει και στο παιχνίδι της "Μπάιαρένα", όπου η ομάδα του επικράτησε με 3-1.

Η Ρόμα χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη, αφού είχε προηγηθεί ο μηδενισμός για τα επεισόδια στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, με την Ντιναμό Κιέβου. Στη Γερμανία, όμως, είχε χάσει τους Κριστιάν Πανούτσι και Ντανιέλε ντε Ρόσι με κόκκινη κάρτα, με συνέπεια ο Λουίτζι ντελ Νέρι να προβεί σε αλλαγές.

Ο Τραϊανός Δέλλας βρέθηκε στα στόπερ, επιφορτισμένος με την αποστολή να σταματήσει τον Βούλγαρο επιθετικό, ο οποίος βρισκόταν σε ανοδική πορεία, έχοντας ως υποστηρικτή με ασίστ τον Μπερν Σνάιντερ.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 82ο λεπτό, δίχως γκολ. Ο Μπερμπάτοφ πήρε την μπάλα συρτά στη μεγάλη περιοχή των "τζιαλορόσι", με τον Έλληνα διεθνή στόπερ στα νώτα του και με πλάτη στο τέρμα. Δίχως να χάσει χρόνο, σηκώνει την μπάλα με το δεξί μυτάκι και με νέο χτύπημα την περνάει πάνω από το σώμα του Δέλλα.

Ακολούθως, ο Μπερμπάτοφ περνάει τον άναυδο αντίπαλό του και με το δεξί πόδι και αφού άφησε την μπάλα να σκάσει στο έδαφος, την πέρασε πάνω από τον εξερχόμενο Κάρλο Τζότι.

Το τελικό 1-1 (σκόραρε ο Βιτσέντζο Μοντέλα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων) δεν πτόησε τη Λεβερκούζεν, η οποία προκρίθηκε ως πρώτη, με τη Ρεάλ Μαδρίτη δεύτερη στην ισοβαθμία με 11 πόντους και την Ντιναμό Κιέβου τρίτη με 10. Η Ρόμα έμεινε με έναν πόντο εκείνη τη χρονιά.

Απολαύστε τη μαγική ντρίμπλα και το γκολ του Μπερμπάτοφ

Διαβάστε ακόμη

Αντώνης Τσακαλέας: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μία καψούρα 765 ημερών

ΜΠΑΜ: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ

Τι Δημήτρης, τι Ντίμιταρ: Τα καλύτερα tweets για τον Μπερμπάτοφ

Όταν ο Μπερμπάτοφ χάζεψε τον Δέλλα με μαγική ντρίμπλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK