Ούτε το πέναλτι, ούτε το οφσάιντ είδε ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Ξάνθη!

Ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ξάνθη άρχισε με μπόλικες φάσεις και μάλιστα αμφισβητούμενες, όπου ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κατάφερε να αφήσει και τις δύο ομάδες παραπονούμενες! Διαβάστε το γιατί...

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αναμφίβολα, το πρώτο 20λεπτο στο ΑΕΚ-Ξάνθη για την 22η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή ήταν "καυτό" αφού πέρα από το γεγονός πως ο Όγκνιεν Βράνιες πέτυχε δύο γκολ σε αυτό το διάστημα (!), υπήρχαν και τρεις φάσεις που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Η πρώτη έγινε στο 2', με τον Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να πέφτει στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μελιόπουλου, με την επαφή πάντως μεταξύ των δύο παικτών να μη στοιχειοθετεί παράβαση και τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Δύο λεπτά όμως αργότερα δεν πήρε σωστή απόφαση και πάλι αφού από φάουλ του Μελιόπουλου στον Λιβάγια πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής η ΑΕΚ δεν πήρε πέναλτι όπως έπρεπε αλλά φάουλ!

Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, από την εκτέλεση φάουλ ο Βράνιες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μεγάλη περιοχή για να κάνει το 1-0, με το γκολ όμως να μην έπρεπε να μετρήσει αφού ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK