ΠΑΕ: "Ντροπή! Το γήπεδο ήταν βούρκος!"

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις γηπεδικές συνθήκες που συνάντησε στους "Ζωσιμάδες" στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά οι Νεοσμυρνιώτες τόνισαν: " Σήμερα στα Γιάννενα όσοι νομίζουν ότι παίχτηκε ποδοσφαιρικό ματς, κάνουν λάθος. Παίχτηκε βόλλεϊ, πόλο, πάλη και εν πάσει περιπτώσει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο.

Εμείς δοξάζουμε τον Θεό που όλοι οι παίχτες βγήκαν υγιείς από αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν παγωμένος επί 5 ημέρες και για να γίνει το ματς έπρεπε να ρίξουν ένα φορτηγό άμμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο βούρκος που είδαμε.

Κύριοι, έαν πραγματικά νοιάζεστε για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να απαγορέυσετε να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες και να αντιμετωπίζονται παίχτες και προπονητές σαν ζώα.

Ντροπή!

Υ.Γ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το αφήνετε στην τύχη του και κρίνονται παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών και όχι λόγω της ικανότητας των ποδοσφαιριστών. Αυτονόητο είναι ότι με τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ΠΑΣ νίκησε στο βούρκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK