Πάει για φορ άμεσα ο ΠΑΟΚ

Ο τραυματισμός που θα κρατήσει τον Αθανασιάδη εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες αναγκάζει τον Φρανκ Άρνεσεν να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση επιθετικού, ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ ενόψει των προκριματικών του Europa League.

Πάει για φορ άμεσα ο ΠΑΟΚ

Συντριπτικό κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού υπέστη ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 5ο λεπτό του πρώτου φιλικού αγώνα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με την Κοτ Αζούρ. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων του Κλάους, δηλαδή περίπου ενάμιση μήνα, με συνέπεια να τίθεται εκτός σίγουρα από τους δύο αγώνες για την β΄ προκριματική φάση του EuropaLeague. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο «Δικέφαλος» προκριθεί στον επόμενο γύρο, ο Κλάους θα χάσει και τα επόμενα δύο παιχνίδια κατά πάσα πιθανότητα.

Έτσι, ο Φρανκ Άρνεσεν αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των "ασπρόμαυρων", καλύπτοντας το κενό του αρχηγού της ομάδας. Εξάλλου, ο Ιγκόρ Τούντορ είχε εισηγηθεί την απόκτηση σέντερ φορ, όμως τώρα η μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και να μπορέσει να βοηθήσει στις αναμετρήσεις των προκριματικών τουEuropaLeague.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής έχει έρθει ήδη σε επαφή με ορισμένους επιθετικούς, με τον Όλα Τοϊβόνεν να αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που τον απασχόλησαν στο πρόσφατο διάστημα. Μένει να φανεί εάν όντως θα ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες η μεταγραφή επιθετικού, πράγμα που αποτελεί επιθυμία και μάλιστα έντονη, του τεχνικού τιμ όπως και του Άρνεσεν, μετά το σοκ που υπέστησαν με τον τραυματισμό και την απώλεια του Κλάους (χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του θέματος, τη στιγμή που ο Δανός ενημερώνεται από τον γιατρό της ομάδας για τον τραυματισμό του Κλάους).

Ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Παπαγιαννόπουλος

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Κοτ Αζούρ διότι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, με συνέπεια το τεχνικό τιμ να επιλέξει να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του και να τον προφυλάξει.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα μήνα εκτός ο Κλάους

News 24/7

24MEDIA NETWORK