Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα

Μπορεί να μην τους θυμόμαστε για τα κατορθώματά τους εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα και ανεξάρτητα από το ταλέντο τους (υπαρκτό/ ανύπαρκτο) είναι γνωστοί για μόνο ένα πράγμα και η καριέρα τους έχει χαρακτηριστεί από αυτό. Κάποιοι είναι γνωστοί εξαιτίας της γυναίκας τους, κάποιοι για τον τρόπου που πανηγυρίζουν και κάποιοι άλλοι για το μέγεθος των αντρικών τους "προσόντων". Πάμε να τους δούμε.

Φράνκο Κοστάντσο

Οι γκάφες του Κοστάντσο στο σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό ήταν τόσες πολλές που το μόνο video που έχει μείνει από τον Αργεντίνο επιθετικό και μπορεί να κάνει το χειλάκι των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων να "σκάσει" είναι η παραπάνω χιουμοριστική διαφήμιση.

Ντάνουτ Λούπου

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Λούπου

Δυστυχώς για το ελληνικό κοινό ο Λούπου έγινε πιο διάσημος για τη σύλληψη του ως επικεφαλής σπείρας που έκλεβε γούνες και χρυσαφικά, παρά για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Γιώργος Κατίδης

Η καριέρα του Κατίδη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον 22χρονο πλέον μέσο να αγωνίζεται σε όλες τις μικρές εθνικές και να παίρνει μεταγραφή από τον Άρη στην ΑΕΚ. Ο ναζιστικός, όμως, χαιρετισμός του στο ματς με τη Βέροια έμελλε να σημαδέψει την καριέρα του, η οποία από τότε έχει πάρει την κατιούσα.

Σικαμπάλα

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Σικαμπάλα INTIME SPORTS

Ο Αιγύπτιος με το "καλημέρα" στον ΠΑΟΚ σκόρπισε στους φιλάθλους του ενθουσιασμό, καθώς έβαλε μερικά εντυπωσιακά γκολ και έκανε κάποιες περίτεχνες ενέργειες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί του "δικεφάλου" να πιστέψουν σε αυτόν και να τραγουδάνε στους φίλους του Ολυμπιακού που τότε έπαιζε ο Ριβάλντο στην ομάδα τους: "Μάθε στον Ριβάλντο μπάλα, Σικαμπάλα, Σικαμπάλα". Τελικά το μόνο που έμεινε να θυμόμαστε από τον Αιγύπτιο ήταν το συγκεκριμένο σύνθημα.

Φέλιξ Μπόρχα

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα

Τόσο ο ίδιος ο επιθετικός, όσο και οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα σχετικά με την αποθέωση των ικανοτήτων του Μπόρχα. Και οι δύο πλευρές θριαμβολογούσαν για το τι θα πετύχαινε ο επιθετικός από το Εκουαδόρ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τελικά, δεν κατάφερε τίποτα, με αποτέλεσμα να μας έχουν μείνει τα παραπάνω εξώφυλλα να μας τον θυμίζουν.

Κρίστοφερ Ρε

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα

Έλα, πες αλήθεια. Θυμάσαι κάτι άλλο από την καριέρα του Ρε στην ΑΕΚ πέρα από τις διπλές κωλοτούμπες στους πανηγυρισμούς του μετά από κάποιο γκολ;

Κάρλος Τόχα

GEPA-26081064007 - WIEN,AUSTRIA,26.AUG.10 - FUSSBALL - UEFA Europa League, Play-Off, FK Austria Wien vs Aris Thessaloniki. Bild zeigt Florian Klein (A.Wien) und Juan Carlos Toja (Aris). Foto: GEPA pictures/ Christian Ort
Τόχα INTIME SPORTS

Ο Τόχα στον Άρη δεν έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, είχε μια φήμη που τον ακολουθούσε που είχε να κάνει με το μέγεθος του πέους του. Στη Ρουμανία, όπου αγωνιζόταν πριν την Ελλάδα, άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, επειδή όπως είχε δηλώσει μία από τις πρώην του: «Μα γιατί ήταν… προικισμένος! Ο Τόχα ήταν εκρηκτικός! Το μήκος του πέους του ήταν 27 ολόκληρα εκατοστά»...

Νίκος Παντίδος

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Παντίδος

Αν και ο Παντίδος είναι μόλις 24 χρονών ήδη ο φίλαθλος κόσμος τον ξέρει για τις όλο νάζι φωτογραφίες του στα social media παρά για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου.

Κριστιάν Νομπόα

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Νομπόα Όλγα

Μπορεί ο μέσος από το Εκουαδόρ να έπαιζε μεγάλη μπάλα τόσο στη Ρωσία, όσο και στην Εθνική του, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ πέρασε και δεν ακούμπησε. Ευτυχώς, που έφερε μαζί του και την πανέμορφη σύζυγο του Όλγα, η οποία θα είναι το μόνο που θα θυμόμαστε σε λίγο καιρό από αυτόν.

Ερίκ Ραμπεσαντρατανά

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Ραμπεσαντρατανά INTIME SPORTS

Ο Γάλλος ήρθε στην Ένωση του Ψωμιάδη από την Παρί για να κάνει τη διαφορά. Αντ' αυτού έκανε γύρα στα σουβλατζίδικα της Νέας Φιλαδέλφειας και έμεινε στη μνήμη μας για την κοιλούμπα του και τα γενικότερα παραπανίσια κιλά του.

Λάρα Γκαρσία Ντάνι

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Ντάνι INTIME SPORTS

Μπορεί ο Ισπανός να μην ενέπνευσε με την απόδοση του μικρά παιδάκια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα ενέπνευσε μεγαλύτερα παιδιά να γράψουν ποιήματα για αυτόν: "Mπήκαν στην πόλη οι οχτροί, μας έχουνε ξεκάνει, Παναγιά μου βοήθα με και Λάρα Γκαρσία Ντάνι", "μέσα στις νύχτας το χαμό ο πανικός με πιάνει, πού να σαι; πού να βρίκσεσαι; Λάρα Γκαρσία Ντάνι"; Περισσότερη ποίηση σχετικά με τον Ισπανό θα βρείτε εδώ, από τους φίλους της ραδιοφωνικής εκπομπής "Fight Club".

Φρέντι Αντού

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Αντού INTIME SPORTS

Football Manager.-

Μίκι Κουίν

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Κουίν

Πρόκειται για έναν Άγγλο παίκτη που έβαλε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1995-96. Όλοι τον θυμούνται για τα κιλά του και την ταχύτητα του στο να καταβροχθίζει σουβλάκια. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βάζαμε κάποια στιγμή τον Μίκι Κουίν του ΠΑΟΚ με τον "Ραμπέ" της ΑΕΚ και μπροστά τους αμέτρητα σουβλάκια. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ποιος θα έβγαινε νικητής, αφού σίγουρα ο αγώνας θα ήταν αμφίρροπος.

Φερνάντο Νάβας

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Νάβας

Πέρα από τις σπουδαίες εμφανίσεις του Αργεντίνου της ΑΕΚ κόντρα στη Λεβερκούζεν του Κίρστεν για το Κύπελλο UEFA, η παραπάνω φωτογραφία είναι αυτή που έχει μείνει στην ουσία για να μας θυμίζει το πέρασμα του Νάβας από την Ελλάδα. Όταν ο Αργεντίνος κατηγορήθηκε για αυτή του χειρονομία προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως απλώς τους έδειχνε το σκορ (1-1). Και για να καταλάβετε πόσο πολύ έχει επισκιάσει η συγκεκριμένη χειρονομία την καριέρα του στην Ελλάδα, κανείς δεν θυμάται ότι έχει περάσει και από τον Άρη (2002) και τον Πανιώνιο (2005).

Χόρχε Μπερμούδες

Για αυτή τη φάση στο 94'.

Φρανκ Στράντλι

Παίκτες που είναι γνωστοί για ένα μόνο πράγμα
Στράνλτι

Ο μοναδικός λόφος που θυμούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Στράνλτι είναι γιατί τον είχε φέρει πακέτο ο Βαρδινογιάννης μαζί με τον μεγάλο Έρικ Μίκλαντ.

Εσείς ποιους άλλους θυμάστε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK