Παίρνει Σακόφ ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του φετινή μεταγραφή έχει ολοκληρώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο μέσο της Ντνίπρο, Εβγέν Σακόφ.

Παίρνει Σακόφ ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο 25χρονος μέσος της Ντνίπρο, Εβγέν Σακόφ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του δικεφάλου ήρθαν σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου και έτσι θα μετακομίσει ως ελεύθερος στον δικέφαλο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και ο Ουκρανός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από το σύλλογο.

Το προφίλ του Σακόφ

Ο Σακόφ γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1990 και είναι διεθνής με όλες τις μικρές ουκρανικές εθνικές. Πρόσφατα κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνικής του και προετοιμάζεται για το Euro 2016. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι αλλά και ως δεκάρι.

Έχει ύψος 1.87 μ. και αγωνίζεται στην Ντνίπρο από το 2007. Εκτός από δύο... αγροτικά που έκανε στην Άρσεναλ Κιέβου ως δανεικός, δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Φέτος "έγραψε" συνολικά 16 συμμετοχές με την Ντνίπρο σε όλες τι διοργανώσεις, πέτυχε 5 γκολ και είχε και 3 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK