Δίλημμα η χρησιμοποίηση του Θεοδωρίδη

Με το δίλημμα της χρησιμοποίησης ή όχι του Γιώργου Θεοδωρίδη ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές την αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:15) με την Ξάνθη. Ματς στο οποίο θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους οι Μητρόπουλος και Ντολεζάι. Στο μεταξύ στο γήπεδο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Αγρινίου βρέθηκε ο γ.γ Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Δίλημμα η χρησιμοποίηση του Θεοδωρίδη

Οι πιθανότητες να είναι στην 11άδα ο Θεοδωρίδης είναι μοιρασμένες και πολλά θα εξαρτηθούν τόσο από τη βούληση του ποδοσφαιριστή (που είναι θετική πάντως) όσο και από το ρίσκο που είναι διατεθειμένος πάρει ο προπονητής των "κυανοκίτρινων". Δεν αποκλείεται να προφυλάξει τον έμπειρο μέσο και να τον χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλήσουν καλά.

Στην άμυνα θα παίξουν οι Μπλάζιτς (τέρμα), Κουτρομάνος, Άντι, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, ενώ δεδομένη είναι η συμμετοχή του Μητρόπουλου ως αμυντικού μέσου. Αν δεν παίξει ο Θεοδωρίδης, ο Σιόντης θα παίξει λίγο πιο μπροστά από τον Μητρόπουλο και πιο προωθημένος στον άξονα θα είναι ο Ρότσα. Από εκεί και πέρα, ο Καμαρά θα είναι δεξιά, ο Μπουμάλ αριστερά και ο Χαριστέας στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του Παναιτωλικού συμπληρώνουν οι Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπαμογκό, Μπελεβώνης, Παλαιολόγος και Τσενάμο.

Η Ξάνθη που κατέλυσε στο Αγρίνιο από την Πέμπτη προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού το απόγευμα της Παρασκευής, με πρώτο στόχο τη νίκη, όπως τουλάχιστον συζητιέται εντός της ομάδας. Η συμμετοχή του Βάλλα θα κριθεί την τελευταία στιγμή και εξαρτάται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται διστακτικός, καθώς έχουν συμπληρωθεί μόνο οι τέσσερις από τις έξι εβδομάδες που απαιτούνται για την πλήρη αποθεραπεία του, μετά το κάταγμα στον αγκώνα. Οι άνθρωποι της Ξάνθης ευελπιστούν πως τελικά θα δώσει το "παρών", ενισχύοντας δραστικά την άμυνα.

Πέρα από τα αγωνιστικά, ο γ.γ Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής βρέθηκε την Παρασκευή στο Αγρίνιο και επισκέφθηκε το γήπεδο Παναιτωλικού, όπως και το αθλητικό κέντρο EMILEON SportCenter, το οποίο χαρακτήρισε "κόσμημα". Δήλωσε μάλιστα εντυπωσιασμένος για το γήπεδο: " Οι χώροι διδάσκουν. Και εδώ είναι ένα επαρχιακό γήπεδο εξαιρετικής ποιότητας. Βλέποντάς το σε συνδυασμό με το αθλητικό κέντρο, πρόκειται για τη δομή ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής εταιρίας. Έτσι, πρέπει να επικροτούμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις και να τις καλέσουμε στον αγώνα ενάντια στις παθογένειες του επαγγελματικού αθλητισμού, τη βία, τα στημένα, το ντόπινγκ. Τις τρεις μεγάλες αρρώστιες του. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει πρόοδος, πάμε καλύτερα. Θέλουμε τη βοήθεια ομάδων όπως ο Παναιτωλικός".

Δίλημμα η χρησιμοποίηση του Θεοδωρίδη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας αφού ευχαρίστησε τον γ.γΑ. και τον ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο, αλλά και τις πρόσφατες όπως και τις υποδομές που δημιουργήθηκαν για την επαγγελματική ομάδα, τα αγωνιστικά τμήματα και την Ακαδημία ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο, στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της βίας δηλώνοντας: " Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό κλίμα με τη συμβολή όλων των φιλάθλων μας και σε συνεργασία με τους οργανωμένους. Όλοι μαζί είμαστε κάθετα ενάντια στη βία και το αποδεικνύουμε έμπρακτα σε κάθε αγώνα μετατρέποντάς τον σε πραγματική γιορτή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK