Η τιμή της Μπενφίκα για Κλέζιο

Ο Κλέζιο τα πηγαίνει περίφημα στα τελευταία ματς και στον Παναιτωλικό εκτιμούν πως ενδέχεται να "σκάσει" καλή πρόταση. Ίδια άποψη έχουν και στην Μπενφίκα!

Η τιμή της Μπενφίκα για Κλέζιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κλέζιο ανήκει στον Παναιτωλικό και θεωρείται από την ομάδα του Αγρινίου ο νέος «Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες κλπ». Το νέο προς πώληση περουσιακό στοιχείο της ομάδας, δηλαδή.

Κι όχι άδικα, μιας κι ο Μοζαμβικανός αποδείχθηκε και πολυθεσίτης. Τώρα (σ.σ στα τελευταία τρία ματς) που ο Μύγας ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση, ο Ματζουράκης έχει «γυρίσει» τον Κλέζιο σε θέση δεξιού μπακ.

Και τα πηγαίνει περίφημα. Πάντως το ατού του Αφρικανού είναι η ταχύτητα, άλλωστε εξτρέμ είναι και για «αντί-Βιγιαφάνιες» αποκτήθηκε, στα τέλη του περασμένου Γενάρη.

Αν συνεχίσει να «βγάζει» μάτια στην Αιτωλοακαρνανία θεωρούν ότι σύντομα θα «σκάσει» πρόταση. Ναι μεν ο Κλέζιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, αλλά η πρώην του ομάδα (σ.σ Μπενφίκα) έχει και λόγο. Τουλάχιστον ως προς την τιμή πώλησής του.

Οι «αετοί» έχουν διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και δικαίωμα επαναγοράς του. Αυτό, άλλωστε, είναι του δείγμα του πόσο τον πιστεύουν.

Μάλιστα στη Λισαβώνα εκτιμούν – και το έχουν μεταφέρει στο Αγρίνιο – ότι ο Μοζαμβικανός μπορεί (και πρέπει κατά τους ίδιους) να «πιάσει» γύρω στο 1.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK