Ιωάννου: "Νίκη με Πανιώνιο"

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με τη βοήθεια και του κόσμου εμφανίστηκε σε δηλώσεις ο Ηλίας Ιωάννου.

Ιωάννου: "Νίκη με Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου του Παναιτωλικού στη Νova:

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Είναι κομβικό αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα με δύο πολύ καλές ομάδες. Δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε αλλά είναι ένα ματς τελείως ξεχωριστό. Δεν έχουμε επηρεαστεί και κοιτάμε αυτό το παιχνίδι ξεχωριστά γιατί είναι και βαθμολογικά κομβικό. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και θεωρώ ότι είναι ένας αγώνας δύσκολος και αμφίρροπος γιατί ο Πανιώνιος έχει παρουσιάσει αρκετά διαφορετικά πρόσωπα. Δεν σκεφτόμαστε όμως τίποτα άλλο εκτός απ' τη νίκη».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο: «Να δουλέψουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και από κει και πέρα θα φτιάξουμε το πλάνο μας και πως πρέπει να αγωνιστούμε. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πιστεύω ότι στην έδρα μας φαίνεται ότι έχουμε βρει τον τρόπο να παίρνουμε τα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή: «Κατά κύριο λόγο ένας δεν κάνει τη διαφορά. Είναι ομάδα και δύσκολα ένας παίκτης τραβάει όλη την ομάδα. Έχει ένα επικίνδυνο σύνολο, με αξιόλογους παίκτες, αρκετά δυνατοί εκτός έδρας».

Για το πώς περιμένουν να αγωνιστεί ο αντίπαλος: «Αρκετά παιχνίδια έχει παίξει με κόντρα επιθέσεις. Του έχει βγει και ίσως το ξανακάνει. Συνήθως έτσι αγωνίζονται οι αντίπαλοι στην έδρα μας και εμείς δουλεύουμε στο πως πρέπει να κινηθούμε και να λειτουργήσουμε σε αυτές τις περιπτώσεις».

News 24/7

24MEDIA NETWORK