Μάκος: "Υπάρχει διχόνοια στην Εθνική"

Ο Γρηγόρης Μάκος μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού επί του Αστέρα Τρίπολης, την επιστροφή του στην Ελλάδα, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο κλίμα της Εθνικής Ελλάδος.

Μάκος: "Υπάρχει διχόνοια στην Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο, άσος του Παναιτωλικού, Γρηγόρης Μάκος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

"Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και θα υπάρξουν αποτελέσματα που δεν θα περιμένουν αρκετοί. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό".

Για τον Παναιτωλικό:

"Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που ακολουθεί τα χνάρια του Αστέρα Τρίπολης. Είναι μια ομάδα της επαρχίας που είναι μακριά από όλους και όλα, είναι σοβαρός σύλλογος και κάνει σταθερά βήματα".

Για την ήττα στην πρεμιέρα:

"Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την ήττα της πρεμιέρας, όμως έχουμε εμπειρία να κρίνουμε και να ζυγίζουμε τα δεδομένα. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα εντός έδρας που προήλθε από δικά μας λάθη, ήταν δύσκολη η αναμέτρηση που ακολουθούσε με τον Αστέρα. Είναι ελάχιστες οι ομάδες που θα περάσουν από την Τριπόλη, θ' αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες και οι μεγάλοι του πρωταθλήματος".

Για τον Πόντες:

"Όταν έμαθα ότι θα είναι Πορτογάλος ο προπονητής θεώρησα ότι θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Εμένα με διέψευσε να πω την αλήθεια, εγώ δεν τον γνώριζα, όμως από την πλευρά του προσπαθεί από την προετοιμασία να κάνει έργο. Είναι άνθρωπος του χαβαλέ αλλά και της σοβαρής δουλειάς, δεν μας κυνηγά με το μαστίγιο αλλά δεν μας δίνει και θάρρος".

Αν του έλειψε το ελληνικό πρωτάθλημα:

"Ένιωσα περίεργα, όπως όταν άρχισα να παίζω στον Πανιώνιο. Διάβαζα για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα και όλα τα γεγονότα που είχαν προκύψει και ένιωθα άσχημα για όσα έλεγαν στο εξωτερικό για το πρωτάθλημα μας και την χώρα μου".

Για την ΑΕΚ:

"Είναι τεράστια ομάδα, με ιστορία, βαριά φανέλα και κόσμο. Πέρασε δύο δύσκολα χρόνια και πλέον έχουν γίνει σωστές κινήσεις. Έφτιαξε δυνατή ομάδα και στηρίζει τον προπονητή της. Από εκεί και πέρα πήρε παίκτες, έφτιαξε καλό σύνολο, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αφήνει καλές εντυπώσεις. Από εκεί και πέρα χρειάζεται χρόνο, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάει καλά".

Για τον Πανιώνιο:

"Μεγάλη νίκη κόντρα στον Ηρακλή. Είναι καθαρά διπλό ψυχολογίας και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ήρθε πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος".

Για την Εθνική:

"Δυστυχώς μείναμε εκτός από το επόμενο Euro. Υπάρχει διχόνοια μέσα στην ομάδα, δεν είναι ευχάριστο το κλίμα. Παλιότερα χαιρόμασταν όταν ερχόταν η κλήση της Εθνικής, τώρα δεν ξέρω πως το βλέπουν οι παίκτες γιατί δεν γνωρίζω 100% τι γίνεται. Τα φόρτωναν μια στον προπονητή, μια στον Καραγκούνη, αποχώρησε ο κ. Πιλάβιος. Δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε προπονητή να κάνει δύο προπονήσεις και να παίζει αγώνα. Όλα έπαιξαν ρόλο για να υπάρξει αυτή η κατρακύλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK