Μαλεζάς: "Νίκη ψυχολογίας"

Ο Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας στον "Sport 24 Radio 103.3" στάθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλλονή.

Μαλεζάς: "Νίκη ψυχολογίας"
INTIME SPORTS

Για τη νίκη του Παναιτωλικού επί της Καλλονής: «Το πιο σημαντικό ήταν ότι σκοράραμε πολύ νωρίς και μπορέσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί και πετύχαμε και το δεύτερο γκολ, αν και θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει λίγο πιο νωρίς. Το σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις πόντοι. Είναι μια νίκη ψυχολογίας που μας δίνει τη χαρά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά με διαφορετική σκέψη, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε μετά από καιρό ένα εκτός έδρας ματς».

Για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού στα εναπομείναντα παιχνίδια: «Το ότι είμαστε βαθμολογικά αδιάφοροι δεν σημαίνει κάτι. Αυτό που κοιτάμε είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και, γιατί όχι, να μαζέψουμε τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία του Παναιτωλικού στην πρώτη κατηγορία. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της ομάδας. Μια ομάδα φτιάχνεται βήμα βήμα και γίνεται μεγάλη».

News 24/7

24MEDIA NETWORK