Μαντζουράκης: "Πλασματικό το σκορ, πρωταθλητές στις κάρτες"

Παρά το 5-2 από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

Μαντζουράκης: "Πλασματικό το σκορ, πρωταθλητές στις κάρτες"
Μαντζουράκης Παναιτωλικός

Ο Γιάννης Μαντζουράκης υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν πλασματικό, ενώ κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν τόνισε πως ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είναι στα πλέι οφ.

" Το σενάριο του παιχνιδιού ήταν περίεργο γιατί είχαμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, με ίδιες φάσεις. Αντί όμως να σκοράρουμε δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ. Παρόλα αυτά μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας και το σκορ έως εκείνο το σημείο ήταν πλασματικό. Δεν μου άρεσε ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά επιστρέψαμε δείχνοντας ότι έχουμε τη δύναμη. Έχουν γίνει λάθη εις βάρος μας και αυτά έγειραν την πλάστιγγα της υπεροχής. Είχαμε αδυναμία στις στημένες φάσεις και πρέπει να το σημειώσουμε αυτό.

Θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ομάδα, που ξέρει αντιδρά, να τρέχει και να δουλεύει. Ο Παναιτωλικός δικαιούταν να έχει περισσότερους βαθμούς και ένα αβάντζο για να μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα τελευταία παιχνίδια στα οποία υπήρχαν απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες. Είμαστε πρωταθλητές στις κάρτες μαζί με τον Αστέρα".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 2-5

News 24/7

24MEDIA NETWORK