Ο Αυλωνίτης έγινε... Καμαβουάκα

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κονγκολέζου, Γουίλσον Καμαβουάκα, που ήταν συμπαίκτης του Έλληνα στόπερ στην Στουρμ Γκρατς.

Ο Αυλωνίτης έγινε... Καμαβουάκα
Καμαβουάκα

Με τον ελεύθερο Αυλωνίτη συζητούσε ο Παναιτωλικός, τον ελεύθερο Καμαβουάκα απέκτησε για να αντικαταστήσει τον άτυχο Τάσο Παπάζογλου. Το... φοβερό είναι πως Αυλωνίτης και Καμαβουάκα μέχρι τον περασμένο Μάιο ήταν συμπαίκτες!

Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Παναιτωλικός ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Το Contra.gr αποκάλυψε τα αίτια πίσω απ' την απόφαση των "ερυθρολεύκων".

Ο Έλληνας αμυντικός την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Αυστρία για λογαριασμό της Στουρμ Γκρατς όπως άλλωστε και ο Γουίλσον Καμαβουάκα. Μάλιστα σε αρκετά ματς αποτέλεσε τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας.

Μέχρι που σήμερα (10/9) τα "καναρίνια" του Αγρινίου ανακοίνωσαν την υπογραφή με τον Κονγκολέζο γεννημένο στην Γερμανία μεσοαμυντικό, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να βρει συμβόλαιο σε Γερμανία και Σκωτία όπου ψάχτηκε.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

"Ο Γουίλσον Καμαβουάκα (Wilson Kamavuaka) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό διετούς διάρκειας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στη Γερμανία με καταγωγή από το Κογκό, αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια σε Χοφενχάιμ, Νυρεμβέργη, Γιαν Ράγκενσμπουργκ, Μέχελεν, Στουρμ Γκρατς. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 36. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα".

Ο Αυλωνίτης έγινε... Καμαβουάκα
Καμαβουάκα 460

News 24/7

24MEDIA NETWORK