Ο Λιονέλ Πόντες στο Contra.gr: "Τι μου είπε ο Σάντος για να έρθω στον Παναιτωλικό"

Μιλώντας για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο, ο Λιονέλ Πόντες ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους υπέγραψε στον Παναιτωλικό και αποκάλυψε τι του είπε για την ομάδα του Αγρινίου ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Λιονέλ Πόντες στο Contra.gr: "Τι μου είπε ο Σάντος για να έρθω στον Παναιτωλικό"

O Λιονέλ Πόντες έχει πίσω του 15 χρόνια προπονητικής εμπειρίας αλλά μόλις πριν από... μερικές ώρες πήρε την απόφαση να βγει έξω από τη χώρα του για δουλειά. Επέλεξε το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό για το πρώτο εγχείρημα, επιλογή που εξήγησε στο Contra.gr.

"Eίμαι πεπεισμένος ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ γνωστή ομάδα, δυνατό κλαμπο στην Ελλάδα αν και βρίσκεται μόλις τα τελευταία 4 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία μετά από καιρό. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να μεγαλώσουμε ως ομάδα, να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το Αγρίνιο" ήταν το πρώτο σχόλιο του διαβασμένου Πορτογάλου.

Τον ρωτήσαμε τι του είπε ο Φερνάντο Σάντος γι' αυτή τη συνεργασία και μας απάντησε με ειλικρίνεια: "Μου είπε ότι ο Παναιτωλικός είναι ένα τίμιο κλαμπ, με καλούς και σοβαρούς ανθρώπους, μία ομάδα που θέλει να αναπτυχθεί. Ο,τι έχει μία καλή βάση ως ομάδα. Και εγώ ξέρετε τον Φερνάντο Σάντος τον εκτιμώ πολύ και σέβομαι τη γνώμη του".

Μας ανέλυσε, όσο το επέτρεπε ο χρόνος και την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία: "Μου αρέσει η ισορροπία στο παιχνίδι, ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Θέλουμε να έχουμε ποιότητα μπροστά αλλά και μεγάλη ασφάλεια πίσω. Αυτό όμως που θέλουμε πάνω από όλα είναι οι νίκες γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το να νικάς".

Ως προς τους στόχους τέλος θόλωσε τα νερά σε μία γνωστή για τους περισσότερους προπονητές τακτική: "Επιθυμία μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι και να κερδίσουμε πράγματα. Να χτίσουμε μία ομάδα που θα είναι το ίδιο δυνατή και εντός και εκτός έδρας. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας".

Οικονομία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σπίτια και αυτοκίνητα και με την απόδειξη του καφέ

Την παροχή κινήτρων προς τους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Λοταρία και για τις αποδείξεις του 2016 ασχέτως τού πότε θα εφαρμοστεί το πλαστικό χρήμα

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

To σοκαριστικό πείραμα του 1968 σε μαθητές δημοτικού. Τους χώρισαν σε προνομιούχους και μειονοτικούς

Δασκάλα χώρισε τους μαθητές δημοτικού σε προνομιούχους και μειονοτικούς. Δείτε το αποτέλεσμα καθώς οι φίλοι έγιναν εχθροί. Βίντεο από το πείραμα που εφαρμόστηκε και στις φυλακές

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ