Ο Ουάρντα έπαθε... Ογκουνσότο

Τι ήθελε ο Αιγύπτιος άσος του Παναιτωλικού να διαψεύσει σημερινά δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ(προφανως για να μην κλείσει άλλες...μεγάλες μεταγραφικές πόρτες);Το έκανε στα ελληνικά χρησιμοποιώντας το "google translate" και έπεσε γέλιο. Το αποτέλεσμα θυμίζει λίγο... Ογκουνσότο (VIDEO).

Ο Ουάρντα έπαθε... Ογκουνσότο

Οπαδός του ΠΑΟΚ, που...γουστάρει την Τούμπα, (φέρεται να) δήλωσε ο σκόρερ - μείωσε σε 2-1 στο 91΄- Αμιρ Ουάρντα, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα στην Θεσσαλονίκη.

"Δηλώσεις" που έγιναν...θέμα σήμερα το πρωί στις εφημερίδες , προκάλεσαν ντόρο και αργότερα την...διάψευση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού του Παναιτωλικού. Παραποιήθηκαν τα λόγια του, δεν τις έκανε ποτέ, κάποιος του...έβαλε χέρι λεγοντάς του πως έτσι κλείνει την μεταγραφική πόρτα της ΑΕΚ, του ΠΑΟ ή του Ολυμπιακού; Θα σας γελάσουμε...

Το ωραίο είναι πως ο Ουάρντα ενώ πήγε να διορθώσει μια γκάφα του(;)το έκανε με τρόπο που προκάλεσε τουλάχιστον...γέλιο. Κι αυτό γιατί προσπάθησε να διαψεύσει θυμίζοντας...Πατρίκ Ογκουνσότο. Βέβαια ο Νιγηριανός "μεγαλούργησε" live ενώπιον μικροφώνου ενώ ο Αιγύπτιος έπεσε...θύμα του Google Transalate επιχειρώντας...αδοξα να ποστάρει ελληνικά στο facebbok.

Τι φέρεται να δήλωσε ο Ουάρντα; "Μου αρέσει πολύ να παίζω στην Τούμπα γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Σε αυτή την ομάδα έχουν παίξει μεγάλοι Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές όπως οι αδερφοί Χασάν, ο Τολμπά και ο Σικαμπάλα. Γιαυτό μου αρέσει να παίζω εδώ και είμαι οπαδός της ομάδας".

Πως το διέψευσε, στέλνοντας μηνυμα στους ακολουθούς του για να "μην ακούνε τις εφημερίδες" ο Ουάρντα; Με ...Ογκουνσοτιές

Ο Ουάρντα έπαθε... Ογκουνσότο

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

News 24/7

24MEDIA NETWORK