Βάβαλης: "Σημαντική ημέρα για το σύλλογο"

Ο βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη, Άκης Βάβαλης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου λόγω της τιμωρίας του έμπειρου τεχνικού και σχολίασε τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ.

Βάβαλης: "Σημαντική ημέρα για το σύλλογο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε δύσκολες συνθήκες. Η δουλειά δικαιώθηκε στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα με πολλή δουλειά πάνω της και αυτό φαίνεται από την επιστροφή που κάναμε μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και με την χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών.

Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε, έχουμε μέρες να ξεκουραστούμε και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ο κόουτς ήταν αυτός που οργάνωσε την ομάδα και εμείς στηρίξαμε το πλάνο του. Είναι σημαντική μέρα για τον σύλλογο και είμαστε χαρούμενοι διότι επί των ημερών μας ήρθε αυτή η νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-0

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ