Χάβος: "Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο"

Ο Μάκης Χάβος, υποστήριξε ότι η ομάδα του αν ήταν πιο προσεχτική στην τελική προσπάθεια θα είχε φύγει από τα Χανιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Χάβος: "Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναιτωλικού: "Το παιχνίδι είχε δυο όψεις, στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς καμιά από τις δυο ομάδες να γίνει απειλητικοί ενώ στο β’ ήμασταν πιο ομάδα βγήκαμε στα 16-18 μέτρα όμως λίγο η αστοχία λίγο η επιπολαιότητα μας στοίχησαν και δεν προηγηθήκαμε.

Στο παιχνίδι φαινόταν στην ροή του ότι όποιος πετύχει γκολ θα έπαιρνε και το ματς, είναι κρίμα πάντως και για τους παίκτες να δεχόμαστε πάλι γκολ στο τέλος του αγώνα από στημένη φάση.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά και νομίζω ότι και ο φίλαθλος κόσμος του Πλατανιά είδε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και αξίζαμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η πρώτη πεντάδα χάθηκε και κοιτάμε την επόμενη χρονιά. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του και στον κ. Παράσχο.

Ήταν λογικό να πιέσει τη συνολική εικόνα, έξι με επτά φορές τρεις εναντίων δυο και δυο εναντίων ενός δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK