Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (VIDEO)

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα που άφησε αμφότερους ευχαριστημένους. Παρολίγον σύρραξη στο πρώτο μέρος με τον Γιαννιώτα, τον Νάνο και τον Λαγό.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (VIDEO)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Τόσο αδιάφορο που ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να κάνει ένα εκτεταμένο ροτέισον (το οποίο συμπεριέλαβε ακόμα και τον τερματοφύλακα) για να δώσει ευκαιρίες σ' όλους τους παίκτες του. Φυσικά όμως όταν στην 11άδα σου βρίσκεται ο διψασμένος για παιχνίδι Μπεργκ όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και να νοστιμίσουν άνοστα ματς.

Πράγματι, ο Σουηδός έκανε ότι μπορούσε για να δώσει λίγο χρώμα στην αναμέτρηση με τις δύο καλές τελικές του, στο 17' και στο 24', αλλά την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλε ο Γιαννιώτας. Με μεγάλο πάθος πήγαινε δυνατά στις φάσεις στρέφοντας άμεσα την κερκίδα εναντίον του. Ακόμα και γονατιά στο πρόσωπο δέχθηκε κατά το πρώτο ημίχρονο που ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον απ' ότι αναμενόταν.

Παρόλα αυτά γκολ δεν επιτεύχθηκε ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερη στην επανάληψη και πίεσε τον αντίπαλο του που για πρώτη φορά στα πλέι οφ παρουσίασε αμυντικά κενά, από τη στιγμή όμως που δεν σκόραρε, ο Παναθηναϊκός πίεσε με τη σειρά του.

Οι περισσότερες μπάλες κατέληξαν πάνω στον Μπεργκ ο οποίος όμως, προς γενική κατάπληξη, αποδείχθηκε ιδιαίτερα άστοχος στην τελική προσπάθεια. Κανένα πρόβλημα βέβαια για τον Παναθηναϊκό ο οποίος εξασφάλισε από το προηγούμενο ματς την πρωτιά στο μίνι-πρωτάθλημα. Ο δε Αστέρας; Είχε στρέψει ήδη το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τυ οποίο θα κρίνει το στόχο της 2ης θέσης.

MVP

Μπορεί να φάνηκε υπέρ το δέον δυναμικός, ωστόσο ο Γιαννιώτας έκανε το καλύτερο για την ομάδα του με πολύ τρέξιμο, πίεση και εν γένει επιθετική δραστηριότητα. Ο εξτρέμ του Αστέρα είχε και μία καλή ευκαιρία για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Aδύναμος Κρίκος

Από κάπου έμπαζε την Τετάρτη η άμυνα του Παναθηναϊκού, γεγονός που "χάρισε" κάποιες ευκαιρίες στον Αστέρα ο οποίος πάντως δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Σχόλιο

Αμφότεροι έβγαλαν την υποχρεώση παίζοντας όμως σε υψηλότερο ρυθμό απ' ότι θα περίμενε κανείς. Ο Παναθηναϊκός δεν διέθετε ουσιαστικό κίνητρο αλλά πάντως είχε όλα τα χαρακτηριστικά της καλύτερης ομάδας. Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό.

Οι ενδεκάδες

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (80' Νίνης), Κουτρουμπής, Δώνης (60' Ζέκα), Ατζαγκούν, Μαυρίας (68' Καρέλης), Μπεργκ.

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (90' Παπαχρήστος), Φερνάντες (66' Μουκάμ), Μουνάφο, Γιαννιώτας (58' Ρόλε), Σκούρτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK