Αφεντικό με προοπτική και συμπαίκτη...

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει την ΠΑΕ με συμπαίκτη οικονομικό κολοσσό από το εξωτερικό, δίνει ελπίδα και προοπτική στον Παναθηναϊκό. Δεν φεύγει από το μπάσκετ. Θέλει να γίνει αφεντικό στην ΠΑΕ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Ρεπορτάζ και σχόλιο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Αφεντικό με προοπτική και συμπαίκτη...
giannakopoulos.jpg INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος πιστώθηκε τον Απρίλιο του 2012 τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Βγήκε μπροστά, όταν όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι επέλεξαν να αποχωρήσουν και γλίτωσε την ΠΑΕ από την χρεοκοπία. Επέλεξε όμως ένα διαφορετικό μοντέλο με την "Παναθηναϊκή Συμμαχία" και τις μετοχές στον κόσμο που αφενός δεν πέτυχε με τα 8 χιλιάδες μέλη πέρσι και με τα 9 χιλιάδες φέτος και αφετέρου αναγκάστηκε να βάλει την ομάδα σε μνημόνιο από τη στιγμή που δεν ήθελε το μοντέλο του ενός αφεντικού που πληρώνει "χοντρά".

Όχι ότι δεν έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του ο Αλαφούζος. Οι πληροφορίες λένε ότι από πέρσι έχει βάλει 8-10 εκατ. ευρώ. Ωστόσο δίνει τα χρήματα που χρειάζονται κάθε φορά για να αποφευχθεί το κραχ και όχι για να απογειώσει την ομάδα με το να καλύψει τα χρέη και να κάνει μεγάλες μεταγραφές.

Το όνομα Γιαννακόπουλος από μόνο του κάνει "κλικ" στον κόσμο. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου δημιούργησε μια τεράστια ομάδα στο μπάσκετ με πολλούς τίτλους και 6 ευρωπαϊκά. Ο Παύλος και ο Θανάσης επέλεξαν να φύγουν από το προσκήνιο και να παραδώσουν τη σκυτάλη στον Δημήτρη που στην πρώτη χρονιά του οδήγησε το τριφύλλι στο νταμπλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για εμπλοκή στην ΠΑΕ ελήφθη από όλη την οικογένεια, ενώ όπως σας αναφέραμε από την πρώτη στιγμή, η πρόταση που θα καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα αφορά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και όχι να γίνει μέτοχος και συμπαίκτης του Αλαφούζου.

Το πλάνο του προβλέπει ότι θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, αφού φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία οικονομικού κολοσσού από το εξωτερικό, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από το τμήμα μπάσκετ και θέλει να γίνει το αφεντικό στην ΠΑΕ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο κόσμος δεν αντέχει το μνημόνιο και την ομάδα μακριά από τους τίτλους και η οικογένεια Γιαννακόπουλου με μπροστάρη τον Δημήτρη, είναι σε θέση να δώσει ελπίδα και προοπτική με έναν ισχυρό Παναθηναϊκό που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα και όχι απλά τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη:

Γιαννακόπουλοι και ποδόσφαιρο: Από το 1973 στο 2013

Δ. Γιαννακόπουλος: "Είμαι θετικός..."

Όλο το πακέτο θέλει ο Γιαννακόπουλος

Οι πρώτες αντιδράσεις στην πληροφορία για το ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου

Πληροφορίες για εμπλοκή Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK