Αφιέρωμα σουηδικού καναλιού στον Μπεργκ

Σουηδικό τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να πάρει συνέντευξη από τον Μάρκους Μπεργκ. Η ατάκα Σκανδιναβού δημοσιογράφου που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αφιέρωμα σουηδικού καναλιού στον Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και στην Σουηδία περιμένουν πως και πως την επάνοδο του άσου του "τριφυλλιού".

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, βρέθηκε στο Κορωπί τηλεοπτικό συνεργείο του ''STV Sport'' προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον φορ των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Ο λόγος της επίσκεψης έχει να κάνει με την επικείμενη επιστροφή του Μπεργκ στη δράση. Μάλιστα ένας από τους Σκανδιναβούς δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Κορωπί είπε χαρακτηριστικά: ''Μακάρι να είναι υγιής και να επανέλθει και στην Εθνική, που θα τον χρειαστεί'', δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο τον υπολογίζουν στην Σουηδία και τις προσδοκίες που έχουν για τον ίδιο.

Εκτός από τον Μπεργκ, οι Σουηδοί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν γι' αρκετή ώρα τόσο με τον Εμίρ Μπαϊράμι, όσο και με τον Βαλμίρ Μπερίσα, ενώ εντυπωσιάστηκαν από το σημείο όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο του "τριφυλλιού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK