Άγνοια στον Παναθηναϊκό για τον "ύποπτο" αγώνα

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής στο άκουσμα της είδησης περί χειραγώγησης του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έλεγαν ότι στο τριφύλλι δεν έχουν καμία ενημέρωση.

Άγνοια στον Παναθηναϊκό για τον "ύποπτο" αγώνα
INTIME SPORTS

"Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση και φυσικά καμία απολύτως σχέση και ιδέα περί του δημοσιεύματος για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανεξάρτητα από το παραπάνω η διαδρομή μιας τέτοιας "είδησης" προτού καν φτάσει στους υποτιθέμενους εμπλεκόμενους λέει και δείχνει για μια ακόμη φορά πολλά", τονίζουν συγκεκριμένα στο τριφύλλι.

"Ύποπτο" φέρεται να είναι το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

"Ύποπτο για χειραγώγηση", χαρακτήρισε η UEFA το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (3-1).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr, το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (3-1), εμφανίζεται ως ύποπτο για χειραγώγηση.

Σύμφωνα με το "σκεπτικό" της UEFA και όπως καταγράφεται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Παραπολιτικά, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) παίχθηκαν πολλά στοιχήματα και σημαντικά ποσά στην επιλογή σημείωσης τριών - τεσσάρων τερμάτων.

Μένει να διαπιστωθεί αν και ποια θα είναι η αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα σε επίσημο επίπεδο, αλλά και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK