Αισιόδοξος για τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος

Στο περιθώριο του Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ο Γιάννης Αλαφούζος ρωτήθηκε για την υπόθεση της ανακατασκευής του "Α. Νικολαΐδης" και εξέφρασε την αισιοδοξία του.

Αισιόδοξος για τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Το "παρών" στο Δ.Σ. έδωσε και ο πρόεδρος του "Σωματείου" Γιάννης Αλαφούζος και φυσικά οι συζητήσεις του και οι απαντήσεις του σε κάποια μέλη του Δ.Σ. είχαν περισσότερη σημασία.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν η αισιοδοξία που εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με την ανακατασκευή της Λεωφόρου, αλλά και τη συνάντηση που είχε με την Ρένα Δούρου.

Όπως είναι φυσικό ο πρόεδρος του "Σωματείου" ρωτήθηκε και για τις τιτάνιες προσπάθειες που κάνει για να υπάρχουν και άλλοι σύμμαχοι στην προσπάθεια των "πράσινων" χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο νεότερο ή κάποιος νέος συμπαίκτης.

Σε ότι έχει να κάνει με τις αποφάσεις του Δ.Σ. εγκρίθηκε ο αριθμός των μελών που έχει φτάσει τις 8.040 με κοντά στις 3.000 εγγραφές σε σχέση με πέρυσι ενώ υπήρξαν κάποιες τυπικές εγκρίσεις για την εκπροσώπηση στην Γενική Συνέλευση της πράσινης ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" αναφέρει: "Το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας συνεδρίασε σήμερα 17/10/2014. Αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό εκπροσώπου του Σωματείου στις γενικές συνελεύσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ενέκρινε περαιτέρω την εγγραφή νέων Μελών.

Σε πνεύμα συνεργασίας και ενότητας αποφασίστηκαν δράσεις για προσέλκυση νέων Μελών καθώς και νέων επιχειρήσεων ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα προνομίων της κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK