Αλαφούζος: Η ήττα μας κάνει πιο αποφασισμένους

Η τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπριζ.

Αλαφούζος: Η ήττα μας κάνει πιο αποφασισμένους
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, τοποθετήθηκε μέσω twitter για τον αποκλεισμό των "πρασίνων" από την Μπριζ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

"Ο αποκλεισμός μας λύπησε βαθιά. Έπαιζαν, όμως, δύο και προκρίνεται ο ένας. Η ήττα μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε τον αγώνα", έγραψε αρχικά στον προσωπικό λογαριασμό του.

"Η λύπη δεν είναι έκφραση απογοήτευσης. Έζησα την προετοιμασία και γνώριζα όλα τα δεδομένα και την τεράστια προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε. Διοίκηση, τεχνική διεύθυνση, ποδοσφαιριστές, όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού, ενωμένοι, αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας. Δεν έχω εκφράσει καμία απογοήτευση. Αυτός είναι ο λόγος που έκανα αυτές τις τοποθετήσεις. Έχω απόλυτη πίστη στην κοινή μας προσπάθεια", κατέληξε.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 των Βέλγων στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ωστόσο ηττήθηκε 3-0 στον επαναληπτικό του "Γιαν Μπρεϊντέλ", με συνέπεια να αποκλειστεί από τη διοργάνωση.

Συνεχίζει στα πλέι οφ του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν σε διπλά παιχνίδια στις 20 και 27 Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK