Αλαφούζος σε Μαρινάκη: "Ηρέμησε, είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις"!

Για προκλήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο στη Λεωφόρο όσο και στο επεισοδιακό Δ.Σ. της Λίγκας κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός.

Αλαφούζος σε Μαρινάκη: "Ηρέμησε, είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις"!

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στη Λίγκα σε όλες τις ενέργειες που έκαναν οι "πράσινοι" στο ντέρμπι, ενώ είχε τονιστεί στην Αστυνομία πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους του "Απόστολος Νικολαϊδης". Οπως τονίζεται, μέχρι και φιμέ τζάμι είχε βάλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο μπουθ για να μην φαίνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αντίθετα, στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ, ο Γιάννης Αλαφούζος ακολούθησε πιστά τα τις οδηγίες της αστυνομίας, μπήκα στο γήπεδο ενώ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και σχεδόν δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι την παρουσία του.

Οσον αφορά στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Λίγκας, από τον Παναθηναϊκό υπογραμμίζουν πως ο Μαρινάκης δεν πήγε για να ακούσει, ούτε για να κάνει διάλογο αλλά για να δώσει σόου και να προκαλέσει επεισόδιο. Μάλιστα ήταν τόσο εκτός εαυτού που με δυσκολία ανέπνεε ενώ ο Αλαφούζος ήταν διαρκώς χαλαρός και χαμογελαστός. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του προς τον Μαρινάκη: "Σε ακούω. Μην βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις!" .

Από τα "πυρά" του Παναθηναϊκού δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκος Μαχλάς, τον οποίο χαρακτηρίζουν "αβανταδόρο του Ολυμπιακού, ανάξιος και λίγο για να ασχοληθεί κανείς μαζί του" .

Υπενθυμίζουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο στο Δ.Σ., ενώ οι διάλογοι που ακούστηκαν ήταν το λιγότερο χυδαίοι.

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρά επεισόδια στο Δ.Σ. της Λίγκας

Μαρινάκης σε Αλαφούζο: "Είσαι παρανοϊκός!"

Χυδαίοι διάλογοι με εκφράσεις πεζοδρομίου στη συνεδρίαση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK