Αλαφούζος: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια"!

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για το νέο προπονητή του τριφυλλιού, ωστόσο την παράσταση των δηλώσεών του "έκλεψε" η ατάκα του για το πρωτάθλημα.

Αλαφούζος: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια"!
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ ερωτηθείς για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φρόντισε να "πετάξει τη βόμβα", τονίζοντας πως αυτό το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια.

Αρχικά, ο κ. Αλαφούζος μίλησε για τον Στραματσόνι: " Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να εξελίσσει νέους Έλληνες παίκτες και όχι μόνο Έλληνες. Να εκμεταλλεύεται και κάποιους έμπειρους παίκτες και να εκμεταλλεύεται το όνομα του Παναθηναϊκού για να φέρνει παίκτες εδώ και να τους εξελίσσει. O προπονητής έχει την ίδια φιλοσοφία με τον Παναθηναϊκό. Έχει εμπειρία και έχει δουλέψει πολλά χρόνια στην Ιταλία. Η επιλογή του κ. Στραματσόνι έγινε γιατί θέλαμε ένα νέο, με θάρρος και εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα. Δεν είναι πολλά χρόνια προπονητής, αλλά έχει δουλέψει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Ιταλίας".

Σχετικά με τον προκάτοχο του Ιταλού, είπε: " Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον Γιάννη Αναστασίου για τη δουλειά που έκανε. Και τους συνεργάτες του. Εγώ θεωρώ επιτυχημένο το έργο του, έχτισε μια ομάδα. Τώρα γυρίζουμε σελίδα με μεγάλη εμπιστοσύνη στο νέο μας προπονητή".

Τέλος, τόνισε: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες. Υπάρχει αλλοίωση και στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αν αποδοθεί δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αν μπορεί η δικαιοσύνη και η πολιτεία να σταθεί στο ύψος της, τότε ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στραματσόνι: "Ηρθα στο σωστό μέρος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK