Άλλος Παναθηναϊκός τον Γενάρη

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, έκανε αποκαλύψεις στο συνδρομητικό κανάλι για το μέλλον του συλλόγου. Ποιο είναι το πλάνο για να βγει η σεζόν χωρίς προβλήματα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
konstantinou EUROKINISSI

Αισιόδοξος, με σχέδιο αλλά και αρκετά εγκρατής όσον αφορά τα οικονομικά εμφανίστηκε ο παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού" και υπεύθυνος για να βγάλει τον σύλλογο από το αδιέξοδο, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στην NOVA, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα βήματα με σκοπό να βγει η φετινή σεζόν χωρίς προβλήματα:

"Εκ των πραγμάτων είναι δεδομένο πως θα πρέπει να πουληθούν παίκτες. Τον Δεκέμβριο θα πουληθούν ποδοσφαιριστές και θα κάνουμε καλό και στην ομάδα, αλλά θα γίνει καλό και για τους παίκτες. Έχουμε όμως ακαδημίες και μπορούμε να στηριχθούμε σε αυτές.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν θα πάμε στο ΟΑΚΑ για τα μεγάλα παιχνίδια. Υπάρχει αυτή η σκέψη εφόσον μας το δώσει ο κόσμος με την παρουσία του. Μακάρι να έρθει ο κόσμος και να μας αναγκάσει να πάμε σε αυτή τη λύση", είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το χρέος, τόνισε: "Έχω εικόνα για το πραγματικό χρέος του Παναθηναϊκού. Πρέπει να κάνουμε έναν προγραμματισμό 2-3 χρόνια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει να είναι, αλλά δεν θέλω να πω τώρα για το ποσό. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τον κύριο Γιαννακόπουλο".

Στη συνέχεια δήλωσε πως ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με προσφυγές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK