Aμεσος κίνδυνος για -3 στον Παναθηναϊκό!

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν δέχθηκε το διακανονισμό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός ο οποίος πλέον απειλείται άμεσα με -3 αν ο παίκτης δικαιωθεί στην εκδίκαση της καταγγελίας του την Τετάρτη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια που κατέβαλλαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μεταπείσουν τον Ράσμους Τελάντερ να αποσύρει την καταγγελία του για την μη καταβολή των χρημάτων του.

Την Τρίτη το πρωί στον ίδιο τον Δανό αμυντικό προτάθηκε να γίνει πάγωμα των πληρωμών του μέχρι τον Μάρτιο και εν συνεχεία (σε τέσσερις μήνες από σήμερα δηλαδή) να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του (124.000 ευρώ) και τα υπόλοιπα 290.000 ευρώ που αντιστοιχούν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο παίκτης ζήτησε διορία για να συζητήσει το θέμα με τον ατζέντη του και εν συνεχεία επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να διαμηνύσει ότι δεν δέχεται αυτό που του προτείνεται!

Αυτό, επί του πρακτέου, σημαίνει: Η καταγγελία του παίκτη θα εκδικαστεί κανονικά την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι και εφόσον ο Τελάντερ δικαιωθεί (που είναι και το πιθανότερο) από τον Παναθηναϊκό θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα να πληρώσει το συνολικό χρέος (415.000 ευρώ) για να πάρει τους βαθμούς πίσω εντός πέντε εργάσιμων ημερών!

Τι ελπίζει πλέον ο Παναθηναϊκός; Να γίνει ότι έγινε στην περίπτωση Ταυλαρίδη. Να πεισθεί ο παίκτης την ύστατη ώρα και να αποσύρει την καταγγελία. Αλλωστε ο ίδιος ο Τελάντερ έχει μπει ότι αν πληρωθεί τώρα 46.000 ευρώ και διασφαλιστεί και η επόμενη δόση του (άλλες 46000) μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ρίξει νερό στο κρασί του και να δώσει εντολή στο δικηγόρο του να αποσύρει την καταγγελία.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το απόγευμα της Τρίτης οι πράσινοι επαναπροσέγγισαν την πλευρά του Δανού στόπερ και πρότειναν να πληρωθεί ένα ποσό την Τετάρτη, το υπόλοιπο της δεύτερης δόσης την προσεχή Δευτέρα και την τρίτη στις 20/12. Η άλλη πλευρά έδειξε κατ' αρχήν θετική αλλά δεν έχει δώσει ακόμη την τελική της απάντηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK