Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Μπεργκ

O Mάρκους Μπεργκ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ. Η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πλέον αμφίβολη. "Τον ρωτήσαμε αν μπορεί να παίξει" η προπονητική εξήγηση!

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Μπεργκ
berg 460 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανησυχία σκόρπισε στο τεχνικό τιμ αλλά και στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού η αλλαγή του Μάρκους Μπεργκ στο 30΄ του αγώνα της Λεωφόρου λόγω τραυματισμού.

Ο Σουηδός στράικερ αισθανόταν ενοχλήσεις στο δικέφαλο από την προθέρμανση του αγώνα με την Σταντάρ. Έσφιξε τα δόντια και ξεκίνησε αλλά μέσα στο ματς κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του ζήτησε απο μόνος του αλλαγή κι έτσι στη θέση του μπήκε ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Η συμμετοχή του Μπέργκ στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακού παρουσιάζεται πλέον αμφίβολη (τουλάχιστον για την αρχική ενδεκάδα ) αν και στον Παναθηναϊκό χθες βράδυ έλεγαν πως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Με ευθύνη του ξεκίνησε ο Μπέργκ!

Ο Ρομπέρτο Μούτσι, άμεσος συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι, ήταν αυτός που τον αντικατέστησε στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά και στη συνέντευξη Τύπου. Στην ερώτηση , λοιπόν, γιατί έπαιξε ο Μάρκους Μπεργκ ενώ είχε ενοχλήσεις πριν την αναμέτρηση, υποστήριξε πως ο Σουηδός πήρε την ευθύνη πάνω του!! Σημειώνοντας παράλληλα πως δεν έχει κάτι σημαντικό αν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα(4/11)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μούτσι:

Τι πήγε στραβά απόψε για τον Παναθηναϊκό και γνώρισε μια βαριά ήττα με 3-0 από την Σταντάρ;
"Θα έλεγα ότι δεχθήκαμε γκολ από τα 35 μέτρα, το δεύτερο μπορείς να το θεωρήσεις και οφσάιντ. Η δική μας ομάδα είχε περισσότερες ευκαιρίες. Χάσαμε και τον Μπεργκ, βγήκε και ο Εμποκού. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είδατε και εσείς πως εξελίχθηκε".

Από τη στιγμή που δεν δικαιώθηκε η επιλογή να παίξει ο Μπεργκ, πως υπήρξε η απόφαση από το τεχνικό τιμ ή απο τον ίδιο τον παίκτη να ρισκάρει από τη στιγμή που ακολουθούσε και το ντέρμπι; "Ρωτήσαμε τον Μάρκους πως αισθανόταν και μας είπε ότι θα μπορούσε να παίξει. Ξέρουμε ότι ο Μάρκους είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να παίζει".

Υπάρχει κάποιο νεότερο για την κατάσταση του Μπεργκ;
"Ναι μπορώ να σας πω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK