Ανακοινώνεται ο Πέτριτς

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να ανακοινώσουν την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς για 1,5 χρόνο. Η Τορίνο μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Όλσεν.

Ανακοινώνεται ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς υποβλήθησε σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη, η ΠΑΕ περιμένει τα αποτελέσματα και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, την Τετάρτη θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κροάτη διεθνή επιθετικού με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με συνολικές απολαβές 600 χιλιάδες ευρώ. Άλλωστε έχουν διευθετηθεί τα πάντα για τους όρους του συμβολαίου και την Πέμπτη είναι πιθανό να γίνει η επίσημη παρουσίαση του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτριτς αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και εκτιμάται πως σε 2 εβδομάδας -στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά- θα είναι έτοιμος.

Ο 33χρονος άσος είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της ημέρας να τα πει από κοντά με τον φίλο και συμπατριώτη του Ντάνιελ Πράνιτς που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έλευση του Πέτριτς στο τριφύλλι.

Στο μεταξύ, η Τορίνο μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Πάτρικ Όλσεν και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα έρθει τελικά στον Παναθηναϊκό ή όχι ο 20χρονος Δανός μέσος με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα στο τριφύλλι υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση επιτελικού μέσου και παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα δρώμενα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK