Ανακοίνωσε Μπούι ο Παναθηναϊκός (VIDEOS)

Την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού ενός έτους του Ουασίμ Μπούι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. "Να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο", δήλωσε ο 21χρονος επιθετικός μέσος στις πρώτες δηλώσεις του.

Ανακοίνωσε Μπούι ο Παναθηναϊκός (VIDEOS)

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, όντας δανεικός από την Γιουβέντους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο σημαντικό Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, έχω λοιπόν μεγάλο κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν αλλά και να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπούι, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Το who is who

Ο 21χρονος Ολλανδός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζεεμπούργκια, ερασιτεχνική ομάδα του Άμστερνταμ και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2008. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα νέων του Άγιαξ για να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή στην Γιουβέντους το 2012. Με τη "γηραιά κυρία" έκανε μόλις μια συμμετοχή προτού δοθεί δανεικός αρχικά στην Μπρέσια και μετά στο Αμβούργο.

Στην Μπρέσια ο Μπούι πραγματοποίησε 17 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ, ενώ με τη φανέλα του Αμβούργου αγωνίστηκε 3 φορές χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο νέος άσος του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου κι έχει αγωνιστεί με την εθνική κάτω των 17 και 19 της χώρας του μετρώντας 10 και 18 συμμετοχές αντίστοιχα. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στις 700.000 ευρώ.

Ανακοίνωσε Μπούι ο Παναθηναϊκός (VIDEOS)

Ο Μπούι εν δράσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK