Ανακοίνωσε Ρινάλντι ο Παναθηναϊκός

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ανακοίνωσε Ρινάλντι ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Λαουτάρι Ρινάλντι.

Η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Ρινάλντι γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1993 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, ομάδα απ' όπου τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε το 2013 ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του".

ΤΟ WHO IS WHO

Ο Ρινάλντι διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, παρότι σε όλη τη διάρκεια της σύντομης καριέρας του αγωνίστηκε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς της πατρίδας του.

Η καριέρα του στην πρώτη ομάδα άρχισε το 2012, όταν αγωνίστηκε σε όρισμένα παιχνίδια κυπέλλου, παρότι μέλος των ακαδημιών. Το 2014 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και σε 10 αγώνες της δεύτερης κατηγορίας, σκόραρε τέσσερις φορές.

Την επόμενη σεζόν ήταν βασικός μετά από τον προβιβασμό του συλλόγου και είχε 29 συμμετοχές και επτά γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και δύο συμμετοχές με δύο γκολ στο κύπελλο.

Φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς αγωνίστηκε μόλις σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος (δύο γκολ), λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK