Ανακοίνωσε Αμπέντ ο Παναθηναϊκός

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μεχντί Αμπέντ. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλγερινού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ανακοίνωσε Αμπέντ ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Μεχντί Αμπέντ, σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Contra.gr. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Αλγερινού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού".

Λίγο νωρίτερα, η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί κι από τη Νιούκαστλ:

"Ο Μεχντί Αμπέντ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό με άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό. Ο 23άχρονος μέσος μετά από τέσσερα χρόνια θα συνεχίσει στην Superleague, μετρώντας 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ήρθε στην Νιούκαστλ το 2011 από την Λανς και έκανε το ντεμπούτο του τέσσερις μήνες μετά εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ για το League Cup.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Σεντ Τζόνσον, τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει ξανά στην Νιούκαστλ. Ο Αμπέντ αφήνει το St. James' Park με τις ευχές όλων να κάνει καλή καριέρα στους πράσινους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK