Ανακοίνωσε Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι από την Πέμπτη (30/6) ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι".

Ανακοίνωσε Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη (30/6) ο Παναθηναϊκός.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Υπέγραψε σήμερα το τριετές συμβόλαιό του με το "τριφύλλι" ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην "πράσινη" οικογένεια.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.

Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας".

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1990 στο Βάρναμο της Σουηδίας. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της γενέτειράς του, με την ομάδα σάλας της οποίας, μάλιστα, έφτασε στον τελικό του Maredial Cup το 2008, διοργάνωσης όπου αναδείχθηκε MVP.

Η νικήτρια του τελικού, Έλφσμποργκ, η οποία είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση της Allsvenskan την προηγούμενη σεζόν, πείστηκε για τις ικανότητες του 18χρονου παίκτη και τον υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ντεμπούτο έκανε την 1η Μαΐου του 2009 ως αλλαγή στο τέλος κόντρα στην Μπρομαποϊκάρνα. Τα πρώτα χρόνια έπαιρνε συμμετοχές κυρίως ως αλλαγή, μεταξύ άλλων και του Εμίρ Μπαϊράμι.

Από το 2011 παίρνει φανέλα βασικού και την επόμενη σεζόν κατακτά το πρωτάθλημα. Αποχωρεί το καλοκαίρι του 2014 με μεταγραφή για τη Νις έναντι 800.000 ευρώ συν 200.000 μπόνους, αναλαμβάνοντας θέση αμυντικού μέσου στο 4-2-3-1 του Κλοντ Πιελ.

Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος τεχνικός άλλαξε το σύστημα σε 4-3-1-2 και οδήγησε τη Νις στην 4η θέση της Ligue 1 και δύο βαθμούς μακριά από το Champions League, ωστόσο ο Χουλτ έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, αγωνιζόμενος, μάλιστα, ως αλλαγή σε θέση αριστερού μπακ.

Ο Σουηδός μετράει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της πατρίδας του από τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ έχει αγωνιστεί σε κ-17, κ-19 και κ-21.

Ο Χουλτ στο πρωτάθλημα

Ανακοίνωσε Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Ο Χουλτ στο κύπελλο

Ανακοίνωσε Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Ο Χουλτ στην Ευρώπη

Ανακοίνωσε Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Ο Χουλτ στην εθνική Σουηδίας

Ανακοίνωσε Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκλας Χουλτ εν δράσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK