Ανακοινώθηκε ο Σάντσεθ από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ, με τον Ισπανό αμυντικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4 ετών.

Ανακοινώθηκε ο Σάντσεθ από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "πράσινη" ΠΑΕ. Ο Ισπανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και στις πρώτες δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι".

Η ανακοίνωση:

"O Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού".

"Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Ήταν η πρώτη μου σκέψη από την αρχή, διότι το ενδιαφέρον που έδειξε ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν απόλυτο. Έχω έρθει με πολύ μεγάλη όρεξη να ανταποκριθώ στις προκλήσεις που με περιμένουν. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, όμως, προτιμώ να “μιλάω” στο γήπεδο…", ήταν τα πρώτα λόγια του Σάντσεθ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ανακοινώθηκε ο Σάντσεθ από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Λίγα στοιχεία για τον Σάντσεθ

Ο 29χρονος Σέρχιο Σάντεθ Ορένγκα, γεννημένος στο Ματαρό της Καταλονίας, έπαιζε την τελευταία τετραετία στη Μάλαγα. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2005. Έκτοτε δόθηκε δανεικός σε Ρεάλ Β' και Ράθινγκ Σανταντέρ και έπαιξε λίγο στη Σεβίλλη, προτού το καλοκαίρι του 2011 μεταγραφεί στην έτερη ομάδα της Ανδαλουσίας έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Πέρυσι έπαιξε σε 21 παιχνίδια της Primera Division. Άρχισε βασικός, τραυματίστηκε τον Νοέμβριο και επέστρεψε τον Ιανουάριο. Μέτρησε συνολικά 21 συμμετοχές, 19 ως βασικός. Αποφεύγει τα τάκλινγκ, κάνει όμως κλεψίματα με τις τοποθετήσεις του. Είχε 3.2 ανά αγώνα και 4.7 διωξίματα. Αποφεύγει τα φάουλ (πήρε πάντως επτά κάρτες) και επιχειρεί να προωθεί την μπάλα. Είχε 80% στις πάσες και 3.5 βαθιές μπαλιές κατά μέσο όρο σε καθεμιά από τις συμμετοχές του.

Διαβάστε ακόμα:

Σχόλιο Δημήτρης Κριτής: Πανηγυρική έξοδος από το μνημόνιο

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Σάντσεθ

Από την Αθήνα στο Όστερμπεκ ο Σάντσεθ

Στην Αθήνα ο Σάντσεθ για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK