Ανακούφιση για Ουζουνίδη με... Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο θα αγωνιστεί κανονικά τον Παναθηναϊκό στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς μειώθηκε η ποινή του από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ EUROKINISSI

Να και ένα ευχάριστο νέο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μέσα στα τόσα βάσανα που έχει το τελευταίο διάστημα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν είναι άλλο από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να κάνει δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της τιμωρίας του Βραζιλιάνου, κάτι που σημαίνει πως ο πιο αξίοπιστος στόπερ στο ρόστερ του "τριφυλλιού" θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή των "πρασίνων" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην "Λεωφόρο".

Σημειώνεται πως ο Μολέδο είχε αρχικά τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές αποκλεισμό για χτύπημα πάνω στον Ρέντζα σε ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ για την πρεμιέρα της φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Βραζιλιάνο να απουσιάζει από δύο ματς αλλα να τίθεται πλέον κανονικά στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ντέρμπι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 55/25-10-2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Μοντέστο Μολέδο Ντα Σίλβα κατά της υπ΄ αριθμόν 181/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Απαλλάσσει τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK