Ανανέωσε ο Λαγός

Ο Τάσος Λαγός ανανέωσε τελικά το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Την Τρίτη πιθανότατα η ανακοίνωση για την παραμονή του Φερέιρα.

Ανανέωσε ο Λαγός

Ο Τάσος Λαγός έγινε ο τρίτος παίκτης από τις ακαδημίες που ανανέωσε το συμβόλαιο του με το τριφύλλι, μετά τους Μαυρία και Κουσίδη. Οι "πράσινοι" έπειτα από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ανέβασαν την προσφορά τους το πρωί της Δευτέρας και ο 20χρονος διεθνής με την εθνική ελπίδων μέσος υπέγραψε τελικά νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με ετήσιες απολαβές 60 χιλιάδες ευρώ.

Ο Λαγός δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας ότι «είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με την οποία είμαι δεμένος και από τη μέχρι τώρα θητεία μου στην οποία έχω διδαχθεί πολλά. Στόχος μου πλέον είναι να συμμετέχω περισσότερο στην πρώτη ομάδα και φιλοδοξία μου η καθιέρωση στον Παναθηναϊκό».

Την ίδια ώρα απομένει η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζεσουάλδο Φερέιρα για 1+1 χρόνο. Η ΠΑΕ περιμένει να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο ο Πορτογάλος τεχνικός με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK