Αναστασίου: "Αλλη μία νίκη και τέλος"

Ο Γιάννης Αναστασίου αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τη μαθηματική κατάκτηση του στόχου του.

Αναστασίου: "Αλλη μία νίκη και τέλος"

Αναλυτικά τόνισε:

"Ήταν το τρίτο ματς σε μια εβδομάδα. Αρκετά επίπονο για τους παίκτες. Εμείς ξέραμε πως με θετικό αποτέλεσμα θα κάναμε το μεγαλύτερο βήμα για την πρώτη θέση. Πιστεύω ελέγξαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν μας απείλησε ουσιαστικά. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ, στο τέλος του ημιχρόνου και πήραμε το πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε την εστία μας, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρία να βάλουμε άλλο ένα γκολ, στη φάση του Μπεργκ, για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Eχουμε καλή φυσική κατάσταση, είχαμε καλή κυκλοφορία, ηρεμία και αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ.

Μετά τη νίκη μας σήμερα έχουμε ένα προβάδισμα αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κάνοντας μια νίκη στη Λεωφόρο θα τελειώσει και οριστικά. Είχαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο για ένα διάστημα μας πίεζε ο ΠΑΟΚ και εμείς δεν παίζαμε ποδόσφαιρο, γιατί γυρίζαμε συνέχεια την μπάλα πίσω και όχι μπροστά. Αλλά μετά από ένα 15' βγήκαμε και πάλι μπροστά και πήραμε πάλι τον έλεγχο του αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK