Αναστασίου: "Δεν πέσαμε στην παγίδα όπως έγινε με τον Εργοτέλη"

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη, ενώ αναφέρθηκε στην εβδομάδα που ακολούθησε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναστασίου: "Δεν πέσαμε στην παγίδα όπως έγινε με τον Εργοτέλη"

"Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής, κυρίως στον τρόπο που θα το διαχειριστούμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την σοβαρότητα που έδειξαν σε όλο το 90λεπτο. Δεν πέσαμε στην παγίδα όπως έγινε με τον Εργοτέλη, δείξαμε ότι ξέρουμε να κερδίζουμε παιχνίδια".

Και συνέχισε: "Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες, αλλά σήμερα θα κάνω εξαίρεση για τον Ντάνιελ Πράνιτς που σε έξι ημέρες έπαιξε σε τρία ματς και σήμερα έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, όπως και στον Μέντες που είχε δύο μήνες να αγωνιστεί, έπαιξε σε μία δύσκολη θέση και τα πήγε πάρα πολύ καλά".

Για το ματς στο Καραϊσκάκη και τα οφέλη της νίκης, είπε: "Όταν κερδίζεις τον πρωταθλητή στην έδρα του και με αυτό το σκορ. Ψυχολογικά σου δίνει δύναμη, Εμείς όμως έχουμε πει ότι φτιαχνόμαστε για να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια".

Για την προετοιμασία του αγώνα: "Ήταν πιο δύσκολο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Άρη, απ' ότι με τον Ολυμπιακό. Αλλά η σοβαρότητα με την οποία παίξαμε σε όλο το παιχνίδι, ήταν το σημαντικότερο μήνυμα της ομάδας ως προς την ωριμότητα να διαχειριστεί πλέον καταστάσεις στο χορτάρι".

* Ο Μάρκους Μπεργκ κατευθύνθηκε με τη λήξη του παιχνιδιού στον χώρο των επισήμων, όπου έδωσε τη φανέλα του σ' έναν οπαδό του Παναθηναϊκού από του Ζωγράφου, που δίνει μάχη υγείας.

* Εισιτήρια 11.187
Εισπράξεις 74.584

News 24/7

24MEDIA NETWORK