Αναστασίου: "Δώσαμε χαρά σ' εμάς και στους οπαδούς μας"

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν συμμερίστηκε εκείνους που έλεγαν πως με τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα ευνοημένος είναι ο Ολυμπιακός.

Αναστασίου: "Δώσαμε χαρά σ' εμάς και στους οπαδούς μας"

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως η νίκη έδωσε χαρά στους ίδιους και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, επαναλαμβάνοντας ότι με κάποια αποτελέσματα έχει αδικηθεί η συνολική προσπάθεια που γίνεται.

Συνολικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: " Ήταν ένα όμορφο ματς με ρυθμό. Από τη στιγμή που στο ξεκίνημα του δεν είχαμε τον Μπεργκ και τον Πέτριτς και προέκυψε ο τραυματισμός του Σίντενφελντ, η νίκη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και το πρωτάθλημα αποκτά πλέον μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά στην έδρα του. Ήταν θέμα συγκέντρωσης και στιγμής να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους που θα μας δοθούν. Γιατί ήταν δεδομένο πως θα υπήρχαν κενοί χώροι, τους οποίους και εκμεταλλευτήκαμε.

Ο Σίλντενφελντ είχε ένα τσίμπημα στον τετρακέφαλο. Θα εξεταστεί και θα ξέρουμε περισσότερα.

Με τη νίκη αυτή δώσαμε φτερά στους φιλάθλους μας. Είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε στο γήπεδο να κερδίζουμε. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στους οπαδούς μας. Έχουμε μια ομάδα με δυνατότητες, έχουμε αδικήσει σε κάποιες στιγμές τους εαυτούς μας αλλά για εμάς μετράει πως τώρα δώσουμε χαρά σε εμάς και στους οπαδούς μας.

Για την κλήση του Ντίνα θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ρανιέρι. Έχει τακτικά ωριμάσει, είναι πειθαρχημένος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Έχει στοιχεία που δύσκολα τα συναντάς σε Ελληνα ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούσαμε όμως να αλλάξουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι γιατί κλήθηκε ο Ντίνας στην Εθνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK