Αναστασίου: "Εχω κάνει τις εισηγήσεις μου για τις μεταγραφές"

Αφού δήλωσε αρκούντως ευχαριστημένος για τη νίκη επί της Κέρκυρας, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Αναστασίου: "Εχω κάνει τις εισηγήσεις μου για τις μεταγραφές"

Αναλυτικά τόνισε: "Η ταν το τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλαμε να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση και το μηδέν πίσω. Είχαμε αλλαγές, η ομάδα κερδίζει παίκτες, γίνεται καλύτερη και θα συνεχίζεται αυτή η παραγωγή παικτών και το να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα έλεγα ότι ήταν σημαντικό να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Τα τρία τελευταία ματς για εμάς ήταν θέμα νοοτροπίας. Στα δύο εντός έδρας δείξαμε την κατάλληλη νοοτροπία.

Για τις μεταγραφές έχει δοθεί η έκθεση. Ο πρόεδρος ρωτήθηκε για τον Λέτο και έπρεπε να πει κάτι, δεν το είπε από μόνος του. Δεν θα ήθελα να πω κάποιο όνομα. Είναι συγκεκριμένες οι εισηγήσεις. Εχουμε αδυναμίες, καμία ομάδα δεν είναι τέλεια. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι αρκετά δύσκολη για να βρεις ποιοτικούς, το εύκολο είναι να φέρουμε πέντε ή δέκα παίκτες, το σημαντικό είναι ποιοι θα έρθουν.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Μας έλειψε η σύνεση και το μυαλό σε κάποια ματς. Υπάρχει η ωριμότητα, η διαχείριση. Στο ματς με τον Ατρόμητο έγινε και μια ανάλογη αλλαγή. Μπήκε ο Ατζαγκούν και βγήκε ο Πέτριτς. Πάντα είναι το τελευταίο ματς, υπάρχει η κακιά στιγμή, δεν έχει σταθεί δίκαιη απέναντι μας. Θέλαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους, τους χώρους. Φτιάξαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Βάλαμε δύο πολύ ωραία γκολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK