Αναστασίου:"H ομάδα έχει την ποιότητα"

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος όχι από τα 10 γκολ αλλά από την εικόνα και κυρίως την σοβαρότητα που έδειξαν και οι 22 παίκτες που χρησιμοποίησε στο φιλικό με την Άρνεμ.

Αναστασίου:"H ομάδα έχει την ποιότητα"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους της Άρνεμ με 10-0, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε ύστερα από το τέλος του παιχνιδιού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα και τη σοβαρότητα των παικτών του.

Αναλυτικά:

"Το ματς ήταν σαν μία καλή προπόνηση. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, ώστε τα παιδιά να φεύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων, που είναι σκληρές και να αλλάζουν λίγο παραστάσεις. Θέλαμε να δούμε στην πράξη κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είδαμε ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Μας περιμένει βέβαια ακόμα πολλή και σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Αυτό όμως που φαίνεται είναι ότι η ομάδα έχει την ποιότητα και τα στοιχεία που θέλουμε για να φτάσει στο επόμενο βήμα.

Κρατάω την σοβαρότητα που έδειξαν και στα 90 λεπτά οι δύο διαφορετικές ενδεκάδες που χρησιμοποιήσαμε και το γεγονός ότι δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο του ματς. Βλέπουμε ότι το περιβάλλον της ομάδας βοηθάει τα νέα παιδιά που ήρθαν να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μέρα με τη μέρα οι νέες μεταγραφές θα βγάλουν στο γήπεδο αυτά που ξέρουν. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και ελπίζουμε ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα. Ακολουθεί μία δύσκολη εβδομάδα με επίπονες προπονήσεις και δύο καλά φιλικά βάσει πλάνου και σχεδίου. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει".

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - Άρνεμ 10-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK