Αναστασίου: "Μας αξίζουν συγχαρητήρια"

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο και άξιζε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ υπογράμμισε "ότι από πέρυσι προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίρνει αποτελέσματα".

Αναστασίου: "Μας αξίζουν συγχαρητήρια"
INTIME SPORTS

"Ήρθαμε να αγωνιστούμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Εμείς σε σχέση με το ματς της Κυριακής τολμήσαμε και αλλάξαμε μισή ομάδα. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Μας αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοση που είχαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια", είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Για τη συνέχεια της σεζόν δήλωσε: "Εγώ βλέπω ότι έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο την Κυριακή. Αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει πάθος. Από πέρυσι προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίρνει αποτελέσματα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργούν ροτέισον. Από τη στιγμή που όλα τα παιδιά δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση αυτό είναι θετικό".

Ερωτηθείς για τις διαφορές με το περσινό ματς στο Αγρίνιο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού απάντησε: "Ο τρόπος που αγωνίζεται εφέτος ο Παναιτωλικός είναι πιο επιθετικός και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να δεχτείς γκολ. Με τις αλλαγές που κάναμε στην ενδεκάδα δημιουργήσαμε φάσεις. Κρατάμε τους πόντους και συνεχίζουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK