Αναστασίου: "Μετά τις εκλογές πανέτοιμος ο Εσιέν"

Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε ότι ο Mάικλ Εσιέν ναι μεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του.

Αναστασίου: "Μετά τις εκλογές πανέτοιμος ο Εσιέν"

Η συνέντευξη του τεχνικού του Παναθηναϊκού στη Nova:

Ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι πάντα τόσο καλός θα είναι σε καλύτερη κατάσταση στο ματς με τον Πανιώνιο;

"Θα δούμε την Κυριακή"

Η διακοπή φρέναρε σίγουρα την ομάδα καθώς θέλετε αγώνες για να βρείτε τον ρυθμό σας. Πάνω σε τι δουλέψατε;

"Στη διακοπή δουλέψαμε καλά, δώσαμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία και το θετικό ήταν ότι όλη η αμυντική γραμμή ήταν "παρών", δεν έλειπαν διεθνείς εκτός από τον Χουχούμη που είχε υποχρεώσεις. Το άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Σάντσεθ. Δώσαμε έμφαση σε κάποια σημεία που θέλαμε. Από την άλλη οι διακοπές εμάς, τουλάχιστον αυτά τα δυο χρόνια που είμαι εγώ, μας κόβουν συνήθως το ρυθμό, ελπίζω και ευελπιστώ πως αυτή τη φορά θα είμαστε καλύτεροι".

Ανησυχείτε με τους αρκετούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα;

"Όχι είναι φυσιολογικό. Όσο καιρό είμαστε στην ομάδα δεν είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων γινόταν πάντα με γνώμονα το να είναι απόλυτα fit οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα κάποιοι παίκτες έχουν κάποια προβλήματα που είναι χρόνια. Κοιτάμε να τα διαχειριστούμε και παράλληλα να μπορούμε να τους έχουμε στο βαθμό που πρέπει fit. Από εκεί και πέρα αν έρθει κάποιος τραυματισμός δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αλλά η ομάδα έχει βάθος, έχει παίκτες και μπορούμε να αναπληρώσουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν και το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αυτούς που είναι fit".

Αν κερδίσατε κάτι στην διακοπή είναι ο Μάικλ Εσιέν και Ράσμους Θελάντερ, σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται οι δυο παίκτες;

"Ο Ράσμους είναι καλά. Κάνει προπόνηση, έπαιξε στα φιλικά. Ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι ικανοποιητικός και θα είναι κανονικά στην αποστολή για τον Πανιώνιο. Ο Μάικλ έπαιξε μετά από καιρό δύο ματς και για αυτό θέλαμε να δώσουμε αυτά τα φιλικά για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμό. Έδειξε ότι έχει τα στοιχεία που θέλουμε, την ποιότητα που θέλουμε, όμως δεν είναι ακόμα στο 100% και στο επίπεδο που θέλουμε και που θέλει και ο ίδιος. Πιστεύω, με βάσει την εικόνα του στις προπονήσεις και το γεγονός ότι δεν έχουμε παιχνίδι την επόμενη Κυριακή ότι μετά τις εκλογές, μετά την διακοπή, θα είναι κανονικά στην ομάδα".

Τη Κυριακή αντιμετωπίζετε τον Πανιώνιο σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για την ομάδα. Τι περιμένετε;

"Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ανέκαθεν η Νέα Σμύρνη ήταν μία δύσκολη έδρα. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ματς, πήρε μία νίκη κόντρα στον Ηρακλή, αλλά το σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση και σημασία στη δική μας δουλειά".

Μετά την διακοπή χρειάζεται και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση;

"Η αυτοσυγκέντρωση χρειάζεται. Το λέω συνέχεια είναι το νούμερο ένα για την ομάδα τη δικιά μας και στο συγκεκριμένο ματς θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι".

Στη διάρκεια της διακοπής γράφτηκε στο Βέλγιο και για το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης θα θέλατε να το σχολιάσετε;

"Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK