Αναστασίου: "Μου πρόσφερε πολλά ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τόνισε πως το "τριφύλλι" του προσέφερε πολλά, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα.

Αναστασίου: "Μου πρόσφερε πολλά ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γιάννης Αναστασίου. Η "πράσινη" ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ύστερα από 2,5 χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός, μέσω δήλωσης στο επίσημο σάιτ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο για τη συνεργασία, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στο "τριφύλλι".

Αναλυτικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Αλαφούζο για τη συνεργασία που είχαμε σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που υπηρέτησα αυτό το σύλλογο, ο οποίος μου πρόσφερε πολλά. Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους υπαλλήλους στο προπονητικό κέντρο αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως και τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό

H συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή: τελειωμένος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό

Ξένος και άφθαρτος ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK