Αναστασίου: "Ντροπή μας"

Ο Γιάννης Αναστασίου απέδωσε στις χαμένες ευκαιρίες την ήττα από την Καλλονή, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναστασίου: "Ντροπή μας"

Η δήλωση του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της "Nova": "Δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε τόσες ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευθήκαμε. Ντροπή μας. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά θα ήθελα να αναφερθώ σε μία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Κλωναρίδη. Ο κ. Ματζουράκης μου είπε ότι έχω άδικο. Αν πράγματι έχω, θα ζητήσω συγγνώμη".

Λίγο αργότερα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Σήμερα ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Όμως στην πορεία χάσαμε ευκαιρίες. Μπορεί να γίνω γραφικός και χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες θα πω ότι πάντα μία απόφαση αλλάζει το παιχνίδι. Μιλάω για την περίπτωση Κλωναρίδη. Είμαι σίγουρος ότι ήταν αποβολή.

Κόντρα σε όλα αυτά δεχθήκαμε ένα γκολ. Είχαμε τη μπάλα αλλά την πουλήσαμε χαζά. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Αλλάξαμε διάταξη και καταφέραμε να κλείσουμε την Καλλονή στην εστία της. Κάναμε φάσεις. Όμως μένοντας πίσω στο σκορ και χάνοντας φάσεις τέλειωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Καλλονή. Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι της Πέμπτης", σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη φάση του Κλωναρίδη: "Η μη αποβολή του ήταν μία σημαντική στιγμή του παιχνιδιού και θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί από τον διαιτητή. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν αυτό δεν συνέφερε την ομάδα μου".

Eρωτηθείς, τέλος, αν περίμενε τόσο καλή την Καλλονή, ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε: "Η απόδοση της Καλλονής δεν με αιφνιδίασε. Από πέρυσι ήταν μία πολύ καλή ομάδα και το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Έχει όμως το έξτρα ότι παίρνει ώθηση από την έδρα της και τους οπαδούς της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK