Αναστασίου: "Ο κάθε παίκτης έχει λόγο που μπαίνει στην 11άδα"

Της επιλογής να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Εμίρ Μπαϊράμι υπεραμύνθηκε ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.

Αναστασίου: "Ο κάθε παίκτης έχει λόγο που μπαίνει στην 11άδα"

Αναλυτικά, τόνισε : "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε ψυχολογία αλλά στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν απειλητικοί. Δεν απειληθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του ματς και βρεθήκαμε πίσω από ένα εκπληκτικό γκολ του Μπουμάλ. Ήταν ένα μέτριο ματς, δεν είχαμε και τις φάσεις. Στο δεύτερο ρισκάραμε, ήταν μια ομάδα μόνο στο γήπεδο. Όταν δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες όπως πρέπει είναι μοιραίο να μην νικήσεις. Παράλληλα με το πέναλτι θα μπορούσαμε να χάσουμε. Το πέναλτι δεν ξέρω πως το είδατε, αν πω κάτι μπορεί να φανεί ότι γκρινιάζω. Ο διαιτητής είπε πως έτσι το είδε. Μακάρι να τα βλέπουν όλα αυτά και στα άλλα παιχνίδια, όπως πρέπει.

Παίζαμε με τον Πανιώνιο που παίζει καλά στην κόντρα. Το εύκολο είναι να λέμε πάμε για φουλ επίθεση από την αρχή. Ο στόχος ήταν εμφανής, να έχουμε τον έλεγχο και να αξιοποιήσουμε την ποιότητα μας. Είχαμε μια ευκαιρία στο πρώτο μέρος και δεν το πετύχαμε, ο Πανιώνιος είχε ένα σουτ από τα 20-25 μέτρα και το πέτυχε. Αυτή ήταν η διαφορά. Υπάρχουν ακόμη δεκαπέντε παιχνίδια και φέτος πολλά μπορούν να συμβούν στο πρωτάθλημα.

Ο Μπαϊράμι είναι ένας παίκτης που κατά την άποψη κάποιων ειδικών δεν κάνει να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι από τους ελάχιστους παίκτες που μπορεί να χειριστεί την μπάλα σε μικρό χώρο. Είναι εύκολο να λέμε ότι δεν κάνει. Το θέμα είναι να βλέπουμε τα χαρακτηριστικά. Οι απόψεις οι δικές μου μπορεί να μην συμβαδίζουν. Εγώ ξέρω τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Εγώ κάνω προπόνηση, εγώ προετοιμάζω την ομάδα. Όταν μπαίνει υπάρχει κάποιος λόγος και όποιος μπαίνει προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK