Αναστασίου: "Οι αριθμοί κλείνουν στόματα"

Ο Γιάννης Αναστασίου συνέχισε στο ίδιο... επιθετικό πνεύμα και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Βέροια.

Αναστασίου: "Οι αριθμοί κλείνουν στόματα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τόνισε: Ανέκαθεν μετά τη διακοπή σαν ομάδα είχαμε ένα θέμα στο να βρούμε ρυθμό. Αλλά νομίζω ότι σήμερα τουλάχιστον το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε και το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε πίστη, ενώ βγάλαμε και κάποιους αυτοματισμούς. Είχαμε και αδυναμίες σε κάποιες στιγμές και κρατάμε το σερί που έχουμε και το αποτέλεσμα.

Με βάση το πρόγραμμα και τον τρόπο δουλειάς μας αυτό το μήνα η ομάδα ανεβάζει στροφές και είναι σε καλό ρυθμό. Είναι άσχημο που δεν έχουμε παιχνίδια και δη τα ευρωπαϊκά, αλλά σίγουρα είναι μία περίοδος που η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της. Δίνουν δύναμη στην ομάδα τα τρεξίματα και το είδατε ότι ακόμα και το τρίτο γκολ ήταν απόρροια του πρέσινγκ. Εάν δεν πίστευα για το πρωτάθλημα δεν θα ήμουν εδώ.

Ο ΠΑΣ ίναι μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα, έπαιξε σήμερα διαφορετικά απ' ό,τι τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τρεις στην άμυνα. Εχει ένα προπονητή που έχει βάλει τη σφραγίδα του και ξέρω ότι θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια γιατί προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοί μας στη Λεωφόρο παίζουν με τρεις πίσω δείχνει νομίζω πόσο σέβονται και υπολογίζουν την ομάδα μας.

Δουλέψαμε περισσότερο στην άμυνα, δώσαμε έμφαση στη συνολική αμυντική λειτουργία και πιστεύουμε ότι διατηρώντας το μηδέν έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε. Οι νίκες στη Λεωφόρο φαίνεται ότι είναι το όπλο μας. Μιλάνε οι αριθμοί και κλείνουν στόματα! Θέλουμε να το συνεχίσουμε και εκτός έδρας έτσι. Αυτό που μετράει είναι κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα έβαλε με το δημοσιογράφο ο Αναστασίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK