Αναστασίου: "Όχι τα ίδια λάθη"

Ο Γιάννης Αναστασίου, μίλησε για πάνω από μια ώρα στους παίκτες του την Κυριακή, δείχνοντάς τους το βίντεο του πρώτου αγώνα με την Μπριζ στη Λεωφόρο και τους ζήτησε να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη.

Αναστασίου: "Όχι τα ίδια λάθη"
INTIME SPORTS

"Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κι αυτό φάνηκε από το γκολ που δεχθήκαμε και την ευκαιρία που έκανε αμέσως μετά η Μπριζ. Δεν διαβάσαμε σωστά το ματς και πηγαίναμε πολύ παθητικά και χωρίς αποφασιστικότητα στις μονομαχίες μας. Ειδικά όταν ο αντίπαλος έβγαινε στη κόντρα και του δίναμε επιλογές. Επίσης, δεν είχαμε σωστές καλύψεις με αποτέλεσμα στα χαφ σε κάθε μπάλα ο αντίπαλος να παίζει δύο με έναν. Τα ματς αυτά θέλουν αφοσίωση, συγκέντρωση και τακτική πειθαρχία. Είδατε πως όταν παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, περιορίσαμε πάρα πολύ τους κινδύνους και το παιχνίδι των αντιπάλων μας", είπε ο 42χρονος προπονητής όπως αναφέρει το Goal και συνέχισε:

"Δεν πρέπει να επαναλάβουμε αυτά τα λάθη, διότι αυτήν τη φορά θα βρεθούμε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Η Μπριζ παίρνει μεγάλη δύναμη απ΄ την έδρα της και πάντα μπαίνει δυνατά στο πρώτο ημίωρο. Θα προσπαθήσει να μας πιέσει από την αρχή κι εκεί εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι, να έχουμε ψυχραιμία και να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα. Όσο περνάει η ώρα το άγχος θα μεταφέρεται στα πόδια τους, εάν εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Αν όμως κάνουμε το ίδιο κακό ξεκίνημα και έχουμε ξανά νεκρό διάστημα, θα το πληρώσουμε ακριβά".

Για το πλάνο του δεύτερου αγώνα, τόνισε: "Στόχος μας είναι να σκοράρουμε πρώτοι. Κι αυτό θα το κάνουμε αν έχουμε καθαρό μυαλό και παίξουμε έξυπνα στον χώρο που θα βρεθούμε. Μπορούμε να βάλουμε γκολ κι έτσι θα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα. Πρέπει επίσης να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως όπως κι αν εξελιχθεί ο αγώνας, ακόμη κι αν βρεθούμε πίσω στο σκορ, δεν χρειάζεται να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Το παράδειγμα του πρώτου αγώνα τα λέει όλα. Αν δείξουμε την ίδια αφοσίωση και σοβαρότητα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θα έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες για να προκριθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK